Mobilnetværket opgraderes i Nationalparken

Telenor har i slutningen af november opsat en ny mobilmast i Nationalpark Thy. Masten er med til at sikre en bedre mobildækning og lukke de såkaldte mobilhuller i området. Derudover vil masten sikre en hurtigere mobildækning. Da masten er placeret i Nationalpark Thy, vil signalet specielt gavne de besøgende som hvert år valfarter til det naturskønne område.

Yderligere har Telenor foretaget en 4G-opgradering af en mobilmast på Aggervej i Vestervig. Det forbedrede 4G-signal i området er således med til at sikre en hurtigere forbindelse, hvis der eksempelvis skal uploades content på de sociale medier.

– Vores ambition i Telenor er en konstant forbedring og udvikling af vores mobilnetværk, så kunderne får en bedre mobildækning. Ved at opsætte nye signaler er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som ses blandt vores kunder. Det er derfor tilfredsstillende for os at kunne lukke de få mobilhuller, der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de besøger attraktioner som Nationalpark Thy, udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Signalet fra mobilmasterne er mærkbart indenfor en radius af 5-10 kilometer fra masten. Rækkevidden kan dog blive forringet i områder med bakker og skov.

Foto: Telenor

Forfatter

Related posts

Top