Mixdouble på Morsø Teater

Morsø Teaterkreds afslutter sæsonen fredag den 5. april kl. 19.30 i Morsø Teater med forestillingen ”Mixdouble” fra Det Kongelige Teater.

Badminton er en fin måde at lave noget sammen på som mand og kone. Er det ikke? Hver torsdag mødes to ægtepar og spiller badminton. Det har de gjort længe, og det er en tradition, de alle fire prioriterer højt.

Verden er i brand uden for badmintonhallen. Personerne på banen er dog mest optaget af, hvem der vinder, om bolden var ude eller inde, og om de overhovedet får noget ud af at spille badminton, endsige være gift med den, de nu engang er gift med, og hvad venskabet egentlig giver dem.

Mixdouble er splinternyt drama udviklet gennem Det Kongelige Teaters tiltag for ny dansk dramatik, KGL Dansk. Dramatiker Lærke Sanderhoff blev i sæson 16-17 Reumert-nomineret for Lev menneske og har tidligere blandt andet skrevet Klumpfisken, der efter et succesfuldt liv på teaterscenen i København og på turné også blev en rost spillefilm. Lærke Sanderhoff skaber Mixdouble i tæt samarbejde med iscenesætter Stine Schrøder Jensen. Forestillingen er udviklet i Det Kongelige Teaters dramatikerlaboratorium KGL Dansk. KGL Dansk er støttet af Bikubenfonden.

Foto: Camilla Winther

Forfatter

Related posts

Top