OPDATERET : Mindre Løkke i Hanstholm fredag

OPDATERET: Statsministeriet gør opmærksomt på, at det ikke har været aftalt, at Statsministeren skulle deltage i arrangementet fra kl. 10.00 – men først fra kl. 11.00. Dette har dog fremgået af lokalt informationsmateriale, og det har dermed været en fejl. Statsministeriet og Statsministeren er uden skyld i misforståelsen.

Der er skåret en time af Statsminister Lars Løkke Rasmussens besøg fredag i forbindelse med Hanstholm Havns 50 års jubilæum. Statsministeren overlader spotlyset til Fiskeriminister Karen Ellemann og besøger i stedet Tingstrup Skole.

Statsministeren skulle have deltaget i den officielle start på jubilæumsfesten kl. 10.00, men dukker først op sammen med Folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen kl. 11.00 efter, at de har besøgt Tingstrup Skole, der har fået del i regerings skolepulje på 500 mio. kroner til løft af det faglige niveau.

– Danmark er blevet et stærkt land, fordi vi har insisteret på at gribe mulighederne og løfte i flok. Det er Hanstholm Havn et godt eksempel på. Havnen er blevet et lokomotiv for Thisted og hele regionen, fordi visionære mænd og kvinder har insisteret på at skabe arbejdspladser og vækst i området. Dét engagement glæder jeg mig til at hylde, siger statsministeren forud for besøget.

Programmet fredag ser herefter således ud:

Kl. 10.00 (Auktionshal 1)
Fiskeriminister Karen Ellemann modtages af Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen, Thisted Kommune, Formand for Hanstholm Havns bestyrelse Martin Vestergaard, Havnedirektør Niels Clemensen, Hanstholm Havn og Formand for Hanstholm Havns Fiskeriforening Jan N. Hansen v/Auktionshal 1, Auktionsgade 20.

Kl. 10.05 (Auktionshal 1)
Evt. igangværende auktion suspenderes af auktionsmesteren.

Fiskeriminister Karen Ellemann ringer med AUKTIONSKLOKKEN for at markere åbningen på Hanstholm Havns 50 års jubilæum. Akkurat som Kong Frederik IX gjorde den 8. september 1967 ved indvielsen af Hanstholm Havn.

Hansted Kirkes Pigekor synger ”I østen stiger solen op”

Kl. 10.15 (Multihallen)
Fiskeriminister Karen Ellemann eskorteres fra Auktionshal 1, Auktionsgade 20, til jubilæumsudstillingen i Multihallen, Auktionsgade 10. Undervejs hilser Fiskeriminister Karen Ellemann og gæsterne på Fiskeriflåden som i dagens anledning er flagsat.

Kl. 10.40 (Multihallen)
Jubilæumsandagt v/ pastor Finn Feilan.

Hansted Kirkes Pigekor, 3.-4. klasserne fra Hanstholm Skole og Hanstholm Friskole synger ”Se nu stiger solen” og ”Tak Gud for denne lyse morgen”.

Kl. 11.00 (Multihallen)
Officiel og åben reception for byens borgere

Statsminister Lars Løkke Rasmussen ankommer til Multihallen, Auktionsgade 10 og modtages af

Fiskeriminister Karen Ellemann, Thisteds Borgmester Lene Kjelgaard Jensen, Formand for Hanstholm Havns bestyrelse Martin Vestergaard, Havnedirektør Niels Clemensen, Hanstholm Havn og Formand for Hanstholm Havns Fiskeriforening Jan N. Hansen

Formanden for Hanstholm Havns bestyrelse, Martin Vestergaard holder en kort åbningstale – efterfulgt af et længe leve for Hanstholm Havn.

Borgmester Lene Kjelgaard Jensen taler og overrækker gaven fra ejeren.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen taler.

Fiskeriminister Karen Ellemann taler.

Kl. 11.45 (Multihallen)
Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Fiskeriminister Karen Ellemann vises rundt i udstillingsområdet af Havnedirektør Niels Clemensen, Hanstholm Havn, Formanden for Hanstholm Havn Martin Vestergaard samt Borgmester Lene Kjelgaard Jensen, og Formand for Hanstholm Havns Fiskeriforening Jan N. Hansen. Undervejs smager Statsministeren og Fiskeriministeren på forskellige lokale fiskeprodukter.

Kl. 12.00 (skulpturplads v/Nordre Strandvej)
Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Fiskeriminister Karen Ellemann samt de officielle gæster forlader udstillingsområdet og kører til udsigtspunktet og skulpturpladsen, Nordre Strandvej 2. Bus transporterer de officielle gæster til skulpturpladsen.

Kl. 12.15 (skulpturplads v/Nordre Strandvej)
Kort velkomst v/Jan N. Hansen, Formand for Hanstholm Havns Fiskeriforening, der er initiativtager til gaven fra brugerne.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen afslører Hanstholm Havn Brugernes gave til Hanstholm Havn.

Svend Heiselberg beretter om Brugernes gave og baggrunden for gaven og placeringen.
Der tages afsked med Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Fiskeriminister Karen Ellemann og de forlader Hanstholm. Bus transporterer de officielle gæster til Montra Hotel Hanstholm.

Kl. 13.00 (Montra Hotel Hanstholm – arrangement kun for indbudte)
Uformel arbejdsfrokost med alt godt fra havet og øl fra Thisted Bryghus.

Kort velkomst ved bestyrelsesformand Martin Vestergaard

Bestyrelsesformand Martin Vestergaard taler.

Borgmester Lene Kjelgaard Jensen taler.

Frokosten serveres – herunder musisk indslag.

Afslutning

Forfatter

Related posts

Top