Mindeord : En radiostemme er blevet tavs..

* Det er med stor sorg at jeg har modtaget meddelelsen om at Kristian Nielsen, desværre er sovet ind fredag nat efter længere tids sygdom.

Kristian Nielsen var en af pionererne på Radio Limfjord, og har været med i næsten al den tid radioen har eksisteret. Hans indsat har været ubeskriveligt og godt, det være sig med mange timers arbejde på radioen, først som telefonpasser, altmuligmand, chauffør, bingovært, studievært ved mange udsendelser, og sidst men ikke mindst da han overtog ”Karens ønsketime” og omdøbte den til ”Kristians ønsketime” – en stor arv som Kristian satte stor ære i at kunne føre videre efter Karen Poulsen.

Han gjorde en stor indsats for at tilfredsstille så mange lytteres ønsker som overhovedet muligt.

Han brugte oceaner af tid på at pløje sig gennem pladearkivet for at finde ønskerne frem i den bedst indspillede kvalitet, hvilket gjorde at han var en absolut ”populær” studievært, han havde en meget stor fanskare som han gjorde alt for at tilfredsstille, hvilket vi også mærkede da man besluttede at stoppe programmet for få år siden.

Kristian var udover at være en ”rigtig radiomand” en fantastisk god og vellidt kammerat iblandt alle på radioen. Vi vil alle på Radio Limfjord, komme til at savne denne fantastiske medarbejder og gode ven, – desværre fik vi ikke sagt ham nok tak for hans store frivillige indsats gennem snart 25 år.

De varmeste tanker går nu til Kristians familie og efterladte. Æret være Kristian Nielsens minde!!”

Nykøbing M den 24. august 2014.

Bjarne Frostholm
Formand for foreningen Radio Limfjord

Forfatter

Related posts

Top