Min sommer: Ulrik Andersen, kommunaldirektør i Thisted Kommune

I den kommende tid zoomer vi ind på række personer, som er kendt fra det lokale mediebillede. I dagens portræt kan du komme en smule tættere på Ulrik Andersen, kommunaldirektør i Thisted Kommune. 

Når kommunaldirektør i Thisted Kommune, Ulrik Andersen, skal sætte ord på første halvdel af i år, falder snakken ikke overraskende hurtigt på corona-situationen:

– Det har været et meget anderledes forår med restriktioner på ældrecentre, skoler, administration mv. Vi har i perioder måtte arbejde i det der hedder nødberedskab og for alvor tage de digitale muligheder i brug. Det har været en kæmpe udfordring for de fleste medarbejdere, også for mig selv, erkender Ulrik Andersen.

Forude venter et lille pusterum på havet. I den kommende tid står den nemlig på sejlerferie til Det Sydfynske Øhav sammen med familien. Og en sommerferie til søs er ikke ukendt for familien Andersen.

Da Ulrik Andersen bliver spurgt ind til sit bedste sommerferieminde fortæller han nemlig om en sejlerferie i Vänern og Göta-kanalen med familien, hvor den svenske sommer viste sig fra sin allerbedste side.

Efter sommerferien skal Ulrik Andersen traditionen tro have det kommunale budget for 2021 på plads:

– Det kommer nok også til at fylde en del i år, slutter han.

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top