Min sommer: Ulla Vestergaard, borgmester i Thisted Kommune

I de kommende uger zoomer vi ind på række personer, som er kendt fra det lokale mediebillede. I dagens portræt kan du komme en smule tættere på Ulla Vestergaard (S), borgmester i Thisted Kommune.

Hæsblæsende og mærkelig.

Disse to ord opsummerer på bedste vis Thisted Kommune’s borgmester Ulla Vestergaards’s første halvdel af 2020 rent jobmæssigt, hvor coronasituationen har fyldt en del:

– Vi har formået utrolig hurtigt, at omstille os – sammen med omverdenen-  til den virtuelle mødeform og har lært og skal lære, at bruge den verden også i fremtiden, i sammenhænge hvor det kan give mening. Det er både effektivt, tidsbesparende og giver jo også noget på et CO2-regnskab, siger hun og fortsætter:

– Vi har lært at rykke sammen i bussen, også politisk, for at løse Corona-udfordringerne.

Hun roser samtidig både medarbejdere og forvaltningen, som med borgmesterens egne ord har ydet en storslået indsats, på trods af at det har været ukendt land man har betrådt.

Byggeprojekter og studentereksamen
Derudover nævner Ulla Vestergaard igangsætning og færdiggørelse af ideer og projekter, når hun ser tilbage på første halvår og nævner Cold Hawaii-projekter, Gang i Byen, byforskønnelse, asfalt og flere byggeprojekter som enten er i gang eller går i gang snart.

– Jeg synes faktisk, at vi sammen med borgere og erhverv, har fastholdt og videreudviklet Thy som et sted hvor det er godt at bo, arbejde og leve i. Nå, ja, så fik jeg jo også afsluttet en studentereksamen, lyder det fra en stolt og glad borgmester.

I forhold til årets sommerferie, som Ulla Vestergaard ynder at holde i udlandet, for at komme helt væk som hun siger, bliver det hele lidt anderledes i år. Blandt andet skal der tilbringes en uge i et sommerhus ved Palmestranden ved Frederikshavn sammen med sin datter, svigersøn og ikke mindst barnebarnet.

– Ellers hedder det vist venne- og familiebesøg, lave ingenting og så rundt i Thy, fortæller Ulla Vestergaard.

Når sommerferien er slut og borgmesterkontoret atter kalder, bliver noget af det første Ulla Vestergaard skal kaste sig over budgettet for næste år.

– Jeg gerne ønske alle en god sommer og sommerferie, hvor vi alle stadig husker på at spritte hænder og holde lidt afstand, så vi på trods af en coronaepedemi, alle kan have en så normal tilværelse som muligt, slutter Ulla Vestergaard.

Pressefoto: Bertel Bolt-Jørgensen

Forfatter

Related posts

Top