Min sommer: Rikke Würtz, kommunaldirektør i Morsø Kommune

I den kommende tid zoomer vi ind på række personer, som er kendt fra det lokale mediebillede. I dagens portræt kan du komme en smule tættere på Rikke Würtz, kommunaldirektør i Morsø Kommune.

Selvom kommunaldirektør i Morsø Kommune, Rikke Würtz, har krav på sommerferie som alle andre – så rumsterer jobbet alligevel i baghovedet. Til dels i hvert fald. For adspurgt om hvor og hvordan hun skal holde sommerferie i år svarer hun:

– Det bliver ferie herhjemme i skønne Danmark. Jeg vil gerne være i nærheden, så jeg hurtigt kan komme tilbage, skulle vi komme i den uheldige situation, at der kom et Corona-udbrud på Mors.

Rikke Würtz fortæller samtidig om et specielt første halvår af 2020 på grund af Corona-situationen, som jo resulterede i nye opgaver, udfordringer og problemstillinger:

– Både på mit og på vores fælles bord i kommunen. Vores fokus var, at få hele samfundet – fra privatpersoner til virksomheder bedst muligt igennem krisen, med så få negative virkninger som overhovedet muligt, samtidigt med, at vi søgte at sikre, at vi også var en god og tryg arbejdsplads for vores mange medarbejdere, fortæller hun.

Men selvom hun gerne vil være “i nærheden”, har Rikke Würtz også et behov for frihed, og tid til bare “at være”:

– Gerne sammen med gode venner og familie – for at lade op. Normalt er sol og varme også en stor del af genopladningen for mig – men det er der jo ingen garanti for her i Danmark, så måske må jeg have gang i en brændeovn for at få den ekstra varme, jeg elsker.

I forhold til hvilke opgaver der venter efter sommerferien, fortæller Rikke Würtz:

– Det afhænger selvfølgelig af Coronaens udvikling over sommeren, men sker der ikke en negativ udvikling, hvilket vi vist alle håber på, så er mit første fokus arbejdsmæssigt på arbejdet med at få kommunens 2021 budget på plads.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top