Min sommer: Peter Krusborg, direktør for Destination Nordvestkysten

I den kommende tid zoomer vi ind på række personer, som er kendt fra det lokale mediebillede. I dagens portræt kan du komme en smule tættere på Peter Krusborg, direktør for Destination Nordvestkysten.

I starten af året blev Peter Krusborg ansat som direktør for det nye turismesamarbejde mellem Thisted, Holstebro, Hjørring, Jammerbugt og Lemvig kommuner under navnet Destination Nordvestjysten.

Dørene til Nordvestkysten åbnede officielt den 1. april – lige midt i coronakrisen:

– Det har på en og samme tid været den fagligt mest udfordrende og spændende periode jeg nogensinde har oplevet, og har uden tvivl været med til at udvikle mig selv og resten af organisationen på en lang række parametre, begynder Peter Krusborg, der kom fra en stilling som konstitueret markedschef for Sverige og Norge i VisitDenmark.

– Når vi så gør status her op til sommerferien og tager omstændighederne i betragtning, så synes jeg faktisk at vi er kommet rigtigt godt fra land med et stærkt erhverv, nogle gode markedsførings- og udviklingsprojekter og ikke mindst et yderst kompetent mandskab.

Sommerferien skal han bruge på at lege turist i det i sin egen destination:

– Jeg er jo gammel Holstebrodreng, og har holdt mange ferier langs Vestkysten med utallige gode oplevelser både syd- og nord om fjorden. Ved årsskiftet stod den på nytår i Blokhus, men det er ved at være en del år siden jeg holdt sommerferie i området så det glæder jeg mig rigtigt meget til, fortæller han.

Fysisk afslapning fylder ikke meget i Peter Krusborg’s kalender:

– Ironisk nok så lader jeg bedst mine batterier op ved at være aktiv og igennem nye oplevelser, men der må selvfølgelig også meget gerne være plads til at sove længe, spise god mad og få lidt til ganen. På den måde så tror jeg egentlig ikke at jeg er anderledes fra de fleste – i hvert fald ikke i forhold til de gæster vi byder velkommen hos os i Destination Nordvestkysten.

Og netop en aktiv ferie er da også omdrejningspunktet når han skal fortælle om et af sine bedste ferieminder:

– Mit absolutte bedste sommerferieminde er fra en ferie i Australien for nogle år siden, hvor jeg sammen med min rygsæk tog fra Sydney op langs østkysten til Cairns; fantastisk tur med masser af gode oplevelser og nye bekendtskaber.

Når sommerferien er slut skydes hverdagen igang med besøg hos flere af de lokale tursimeaktører:

–  Derudover så fortsætter arbejdet med de projekter vi allerede har søsat, og så skal vi i gang med et større strategiarbejde, hvor vi sammen med erhvervet og kommunerne skal blive endnu skarpere på retningen for den fremtidige turismeudvikling i vores destination. Kort sagt så kommer vi ikke til at kede os.

Forfatter

Related posts

Top