Min Sommer: Henrik Hedegaard, Sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold

I den kommende tid zoomer vi ind på række personer, som er kendt fra det lokale mediebillede. I dagens portræt kan du komme en smule tættere på Henrik Hedegaard, Sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold.

Som for de fleste andres vedkommende skal Henrik Hedegaard, der til daglig er Sportsdirektør i det lokale håndboldflagskib Mors-Thy Håndbold, holde sin sommerferie hjemme i Danmark.

Han havde ellers planlagt et ophold på en hyggelig ødegård i Sverige.

– Nu bliver det i stedet til en lille uge sammen med familien i Lalandia, fortæller Henrik Hedegaard der særligt glæder sig til at holde ferie sammen med sit første barnebarn som fylder 1 år til august.

Når snakken falder på det rent faglige med fokus på første halvdel af 2020, nævner sportsdirektøren som det første den gode start Mors-Thy Håndbold fik på sæsonen:

– Hele set-uppet gik op i en højere enhed. Efter at have været på den årlige træningslejr var truppen fit både fysisk samt mentalt, hvilket de første resultater også bar præg af. Det gør det jo så bare nemt at være chef.

Men som kom den. Coronaen.

– Det taler jo lidt for sig selv, og pludselig blev håndbolden en forholdsvis lille ting, lyder det fra Henrik Hedegaard.

To kampe uden tilskuere blev det til, inden der blev lukket helt ned for håndboldligaen.

– Det har været en hård tid. Det værste har nok været uvisheden. Men bottom-line sluttede vi som nr. 8 efter en kanonsæson. Det er det, vi tager med ind til den nye sæson.

På det private plan glæder Henrik Hedegaard sig til at lade batterierne op med masser af god mad og “tonsvis af bøger”. Derudover fortæller han, at han elsker stranden – omend han hellere indtager de udenlandske kyster end de danske.

Når sommerferien er slut, bliver der nok at se til for sportsdirektøren:

– Vi starter op med ny træner. For første gang i Mors-Thy’s historie er det med udenlandsk træner. Dog ikke længere væk end fra Norge. Men det betyder, at der bliver lidt mere at lave til opstart, da der skal nye rutiner og ny kultur til. Det er dog det, der er med til at gøre jobbet spændende. En anden ting er sammensætning af spillertrup. Det begynder tidligere og tidligere for hver sæson.

Forfatter

Related posts

Top