Min sommer: Carsten Hedemann, direktør for netIP

I den kommende tid zoomer vi ind på række personer, som er kendt fra det lokale mediebillede. I dagens portræt kan du komme en smule tættere på Carsten Hedemann, direktør for netIP.

Takket været et højfrekvent kommuniaktionsniveau og ved at rykke sammen i bussen er det lykkes for netIP A/S at komme igennem corona-krisen. Det fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann da redaktionen beder ham sætte ord på første halvdel af 2020:

– 2020 har indtil nu været lige så specielt et år for mig, som for mange andre. Jeg havde bestemt aldrig stået i en lignende situation, som den vi stod i d. 11 marts hvor Danmark blev lukket ned. Nu stod jeg så ovenikøbet også med det overordnede ansvar for en virksomhed og for alle vore medarbejdere. Det må siges at være specielt – og jeg havde ikke nogen formel på hvordan man lige agerede i det, siger han.

Han fortæller videre, at man i virksomheden med hovedkontor i Thisted, har haft succes med at bevare trygheden hos medarbejderne:

– netIP er derfor kommet betydelig styrket ud af coronakrisen, og har bl.a. sat gang i en rekrutteringsproces hvor vi søger 26 nye kolleger til nyoprettede stillinger.

Siden 2014, hvor Carsten Hedemann sammen med sin hustru Kirsten købte hus nr. to i Skagen, er sommerferien blevet tilbragt på toppen af Danmark – og hvert år i her i juli måned:

– Vi nyder livet max deroppe hele sommeren. Jeg er sammen med min kone, og så får vi sporadisk besøg af vore 3 børn og børnebørn. Herudover bruger vi en del tid på stranden samt på de dejlige restauranter, der er i Skagen, fortæller han og afslører at han og hustruen ofte frekventerer både Skagen Fiskerestaurant og Restaurant Kokkenes.

I forhold til at lade energiniveauet står den om sommeren på hygge med venner og familie. Derudover sætter Carsten Hedemann stor pris på at opholde sig i naturen:

– Specielt i Skagen, hvor jeg bruger en del tid på at cykle rundt i landskabet.

Dog bliver der også tid og plads til fest og farver, som der ifølge Carsten Hedemann selv “er nok af i Skagen i juli“.

Så er vi også til fest og farver, som der er nok af i Skagen i juli 😊

Når turen til den tid går retur til kontoret i Thisted venter der en travlt tid for Carsten Hedemann, der selv nævner videreudviklingen og væksten af netIP som noget af det første han skal kigge på:

– Med 26 nye kolleger går vi nu mod 190 ansatte, og det kræver en del at geare og forberede organisationen på det. Jeg tror det bliver fuld tid – og mere til – efter sommerferien. Derudover er vi i gang med at bygge til på kontoret i Thisted og vi starter byggeri af nyt domicil i Herning til september, så jeg er slet ikke i tvivl om mit fokus.

Foto: netIP

Forfatter

Related posts

Top