Millioninvestering får føtex Thisted til at vokse om natten

Der bliver travlt i Føtex i Thisted natten mellem mandag og  tirsdag den i næste uge.

Flere end 35 medarbejdere er kaldt ind for at hjælpe til med at bygge varehuset om. Reolerne i kolonialafdelingen skal være både højere og bredere, så varehuset kan få plads til flere varer og dermed sikre en bedre service for kunderne.

– Vi få mere plads til at udvide vores sortiment af vare der ikke er tilsat sukker, glutenfrie & økologiske varer. Dermed kommer vi op på over 1000 økologiske vare Siger Varehuschef Palle Jensen

Føtex investerer omkring en million kroner i ombygningen og de nye reoler, som kommer til at give 100 kvadratmeter ekstra hyldeplads i varehuset.

Travl nat i varehuset
I alt rummer Føtex cirka 15.000 forskellige varenumre, hvoraf omkring halvdelen er kolonialvarer, som bl.a. omfatter drikkevarer, gryn, mel, brød, konserves, rengøring og personlig pleje. Derfor bliver der nok at bestille for de 35-40 medarbejdere, som natten til tirsdag skal flytte hylderne og de cirka 7000 kolonialvarer ud – for herefter at sætte det nye inventar op og varerne på plads igen.

– Vi bestræber os på at nå alt det, vi overhovedet kan i løbet af natten, så butikken er næsten helt på plads, når vi åbner tirsdag morgen. Vi forventer at få helt styr på alt i løbet af de første par dage efter ombygningen, forsikrer palle Jensen.

Høje hylder giver ekstra lagerplads
Varehusets højeste reoler er i øjeblikket 1,94 meter. De nye reoler kommer hele 2,33 meter op i højden og får en dybde på 50 cm.

– Men frygt ikke, kunderne skal naturligvis ikke kunne nå 2,33 meter op pladsen fungerer som lagerplads, forklarer varehuschefen.

På den måde kommer ombygningen til at sikre en bedre service for kunderne og nemmere arbejdsgange for medarbejderne.

– Det kommer til at kræve en del flytte rundt på så mange vare og natten bliver travlt – men jeg forventer et godt resultat, som vil komme både kunder og medarbejdere til gavn, siger varehuschef Palle Jensen.

Forfatter

Related posts

Top