Millionarv betaler for ny stor temafest på ældrecenter i Thy

Takket være en arv på halvanden million kroner, som plejehjemmet Dragsbækcentret i Thisted fik udbetalt fra en tidligere beboer og dennes hustru i 2018, er der igen lagt op til et brag af en fest senere på ugen.

Alle beboerne er nemlig på fredag inviteret til en god gammeldags grisefest, som vi kender dem fra de spanske turistdestinationer særligt i 60’erne og 70’erne, hvor charterturismen for alvor tog fart.

Festen skulle egentlig have været afholdt sidste år, hvor omkring 100 beboere og deres pårørende havde tilmeldt sig. Men corona en stopper for afholdelsen.

– Ud over at være en aften hvor der bliver festet igennem, er det også en aften hvor forholdet til de pårørende bliver yderligere styrket. Pårørende-samarbejde har meget højt fokus på Dragsbækcentret, hvilket blandt andet har medført at vi sammen med en pårørende skal holde oplæg på årets Ældretopmøde i Odense på torsdag, hvor et af årets spor netop er pårørende samarbejde, fortæller leder Lotte Kjærgaard Bloch.

Til grisefesten vil der også være musikalsk underholdning, men hvem der kommer også spiller er indtil videre en hemmelighed.

Arven, som kommer fra Per og Annelise Andersen betalte også for to store fester i både 2018 og 2019.

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top