Midtmors sport henter sponsorer og sikrer fremtiden

Det koster ressourcer og en del penge at følge tidens trends i idræt og motion. Fodbold, Håndbold og badminton er forsat store idrætsgrene, men med en vision i DIF og DGI om at få 600.000 flere danskere til at dyrke idræt og motion i år 2025, skal der hele tiden nye tiltag og aktiviteter til.

Målsætningen i DIF og DGI er, at 50 % af danskerne er medlem af en idrætsforening, og at 75 procent af befolkningen er fysisk aktive. Ved opstarten af projektet var status, at 41 procent af befolkningen var medlem af en idrætsforening og 68 procent var idrætsaktive.

Midtmors Sport vil være en del af denne fremgang og det forudsætter blandt andet, at der er god lokal opbakning blandt sponsorer til foreningerne.

”Under taget” i Midtmors Sport er der 5 idrætsforeninger, der nu i over 3 år har samarbejdet på sponsorsiden. Foreningerne går ud med et samlet koncept til sponsorerne, og pengene bliver derefter fordelt efter en aftalt ”nøgle” til alles tilfredshed.

– Vi er utrolig glade for, at vi har indgået aftale med Forsikringsselskabet GF Thy Mors om et Guldsponsorat i Midtmors Sport. GF Thy Mors ønsker med sponsoratet at vise, at man vil det lokale og støtter op om den folkelige idræt på Mors, siger Keld Andersen, Centerleder i Midtmors Sport.

GF Thy – Mors er et lokalt forsikringsselskab, der støtter op om det lokale foreningsliv.

– Midtmors Sport og dens foreninger passer perfekt ind i vores tanker om at støtte lokale ildsjæle, siger Forretningsfører Johnny Kristensen, GF Thy Mors.

JYSKE Bank forlænger
Samtidig har JYSKE Bank forlænget deres Guldsponsorat med Midtmors Sport. JYSKE Bank har mange kunder på Midtmors og ønsker være en AKTIV medspiller i det sociale liv, der er omkring Midtmors Sport.

– Vi ser os selv som en lokal bank, og derfor er vi stolte over igen at have indgået en aftale med Midtmors Sport, siger Helle Mikkelsen, Bankrådgiver i JYSKE Bank.

Udover GF Thy Mors og JYSKE Bank er Galtrup Musik- og Idrætsefterskole Guldsponsorer i Midtmors Sport.

– Midtmors Sport er stolte og glade over samarbejdet. Et samarbejde der kraftig medvirker til, at vi forsat tilbyde en bred vifte af tilbud til borgene på Midtmors, og være med til at opfylde visionerne i DIF og DGI, slutter Keld Andersen.

Forfatter

Related posts

Top