Midtbanespiller forlænger med Thisted FC

Midtbanespilleren Mathias Andersen har forlænget sin aftale med Thisted FC. Dermed har parterne papir på hinanden frem til sommeren 2023.

– Først og fremmest, så har jeg forlænget min kontrakt med Thisted FC af den grund, at jeg er glad for at være i klubben. Rent sportsligt, så tror jeg på det projekt, der på nuværende tidspunkt er igangsat i Thisted. Jeg føler, at jeg kan være en af de bærende kræfter til at realisere klubbens visioner og mål, fortæller Mathias Andersen i en pressemeddelelse.

En anden årsag til kontraktforlængelsen er at klubben har hjulpet ham med at finde en arbejdsplads i form af en stilling som trainee hos EDC Hurup – en retning han ønsker at gå sideløbende med sine ambitioner som fodboldspiller, hvorfor Mathias Andersen nu også er flyttet til Thy på mere permanent basis.

Med fremtiden på plads, både på og uden for banen, tror cheftræner Bo Thomsen også, at Mathias Andersen kan løfte sit spil yderligere i den kommende sæson.

– Mathias Andersen har kvaliteterne til at være en kampafgørende spiller. Den første periode i TFC trøje var rigtig god, her så vi hvad Mathias er i stand til når han er i topform og har hovedet det rigtige sted. Nu har Mathias fået ro på fremtiden, både på og uden for banen, og det er jeg helt overbevist om vil give ham et løft, så han i endnu højere grad igen vil assistere og score mål til glæde og gavn for TFC, udtaler Bo Thomsen.

Foto: Thisted FC Elite A/S

Forfatter

Related posts

Top