Mick Øgendahl og Co til Nykøbing Mors

ØGENDAHL, TINGLEFF & LILL til Nykøbing Mors. De tre komikere har stablet et helt nyt show på benene under titlen ’Prinser af Provinsen’, Heeep! der bringer dem til Morsø Teater.

– Det at tage rundt med ’Prinser af Provinsen’ er som at komme tilbage til gerningsstedet. For mig er provinsen arnestedet. Det er der alt røgen kommer fra. Og uden røg ingen brand. Alt det der brænder inde i mig, er optændt af opvæksten i provinsen. Og alle de der storbysmarte hipstere – det kan godt være at, de går i pastelfarvede polo t-shirts og sejlersko, mens de hylder metroseksualiteten – men det ændrer ikke på det faktum, at det gør ondt at få tæsk med en træsko… og vi snakker den uden hælkappe, siger Mick Øgendahl og fortsætter:

– Jeg kommer fra et område, hvor stegt flæsk bliver regnet for en vegetarret på grund af persillen i sovsen. Lad mig sige det på en anden måde: Mund og klovsyge bliver på Falster regnet som en seksuelt overført sygdom.

Daniel Lill, som trådte sine barnesko i en lille by udenfor Horsens, støtter op om Mick Øgendahls udtalelse:

– Provinsen.. Er det ikke bare det københavnere kalder steder der ikke er København? I så fald, er jeg uden tvivl fra provinsen!, siger Daniel Lill.

Komikeren Jacob Tingleff, som selv er fra Herningegnen, glæder sig til touren og sammenholdet.

– Jeg ville se meget mere til Mick og Daniel, hvis ikke vi alle sammen havde så travlt med komikken. Derfor bliver det ren nydelse at komme på tour med dem, og det vil helt sikkert skinne igennem på scenen hos os alle tre. siger Jacob Tingleff

Publikum i Morsø Teater kan forvente en aften med skarpe jokes, præcise observationer og selvironiske fortællinger, leveret af en trio af nogle af Danmarks bedste stand-up komikere, når de sammen giver et formidabelt show om stort og småt til alle og enhver – også til dem fra storbyen.

’PRINSER AF PROVINSEN’ MED ØGENDAHL, TINGLEFF & LILL
MORSØ TEATERSAL – 13. NOVEMBER KL. 20.00
BILLETPRIS: 295,- + gebyr
BILLETSALG: Morsø Turistbureau, tlf. 9772 0488 & www.morsbilletten.dk

Forfatter

Related posts

Top