Mere end 8.000 har købt billet til Thy Rock

Om godt 3 uger afvikles Thy Rock 2018 på Dyrskuepladsen i Thisted – og billetsalget går strygende, fortæller formand Hans Peter Jarl Madsen:

– Det går rigtigt stærkt lige nu. Vi ligger på over 8.000 gæster og det er cirka 300 flere end sidste år på samme tid. Det er klart, at vejret spiller ind. Jo bedre vejr – jo flere til Thy Rock. Vi krydser fingre for, at det holder hele vejen hjem, og at vi kan få sol og varme til årets Thy Rock, siger han.

Dog er der slået et lille skår i glæden. Det der skulle have været den helt store kulinariske nytænkning har nemlig vist sig ikke at holde stik: Der kommer alligevel ingen smørrebrødsrestaurant på pladsen i år:

– Vi har læst publikums ønsker forkert, og det er sådan det er, når man – som Thy Rock – skal udvikle sig. Udvikler man sig ikke, er det stilstand, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

De der har købt smørrebrødsbilletter får pengene refunderet automatisk. De der har vundet præmier, hvor smørrebrødet indgår i, får andre oplevelser som supplement til det, de allerede har vundet og vi kontakter dem i den kommende uge.

Thy Rock afvikles d. 22.-23. juni.

Forfatter

Related posts

Top