Mere end 1000 børn samles fredag til Folkeskolerne ved Fjorden

Fredag formiddag markerer folkeskolerne på Mors, at noget slutter og noget nyt begynder. Dueholmskolen, M. C. Holms Skole, Øster Jølby Skole og Sydmors Skole og Børnehus vil gerne i fællesskab markere det nye med en festlig markering – Folkeskolerne ved Fjorden.

Markeringen kommer til at foregå med optog gennem byen og med en fælles musikalsk oplevelse med duoen Djämes Braun ved det grønne område ved Fjordglimt. Børn fra Dueholmskolen og M. C. Holms Skole går gennem byen og mødes på det grønne område, hvor også børnene fra Sydmors og Øster Jølby, som er involveret i det nye, støder til.

– Det kommende skoleår kommer til at byde på forandringer for rigtig mange børn på grund af den nye skolestruktur, som er vedtaget i Kommunalbestyrelsen. Det fælles arrangement Folkeskolerne ved Fjorden er startskuddet til noget nyt. Det bliver en festlig formiddag med mere end 1000 børn. Samtidig vil vi gerne slå et slag for folkeskolerne på Mors og ønske børnene og medarbejderne en rigtig god sommer, fortæller Lauge Larsen, formand for Børne- og Kulturudvalget. På pladsen er der reserveret plads til skoleklasserne. Skolerne sørger for, at børnene efter arrangementet går til den skole, som de skal starte på efter sommerferien.

Forbipasserende er velkomne til at lytte med på det grønne areal ved fjorden – skolelederne og skolerne opfordrer dog til, at der gives plads til børnene og vises hensyn til børnenes færden til og fra fjorden. Program for formiddagen:

10.00: Afgang fra byskolerne – optog gennem byen
10.40: Alle mødes ved det grønne område ved Fjordglimt
10.45: Taler v. Borgmester Hans Ejner Bertelsen og Børne- og Kulturudvalgsformand Lauge Larsen. Fælles musikalsk oplevelse med duoen Djämes Braun
11.30: Alle elever går fra det grønne område ved Fjordglimt
Ca. 12.00: Eleverne er tilbage på den skole, hvor de skal starte efter sommerferien

Alle børn skal efter arrangementet ved Fjordglimt gå hen på den skole, hvor de skal starte efter sommerferien. Børnene med deres nye lærere.

Forfatter

Related posts

Top