MENY lancerer en ny måde at handle på

Søndag den 25. oktober skriver MENY over hele landet dansk detailhistorie med sit nye fordelsprogram, under navnet MENYkortet. Fra den dag bliver Dankortet det nye fordelskort i MENY.

Det fejrer Meny i blandt andet Vorupør med 15% rabat på alt i butikken til kunder, der tilmelder sig det nye fordelsprogram.

ALLE får rabat
Dermed får alle, der tilmelder og betaler med deres Dankort i butikkerne en personlig rabat på de varer, de køber mest af – og det uden at skulle fylde endnu et plastikkort i pungen. MENY gør dermed op med uforståelige pointsystemer og tilmeldingsgebyrer.

– Ideen med vores nye fordelskort er, at vi faktisk ikke ønsker at give kunderne endnu et plastikkort i pungen. I stedet gør vi Dankortet til et MENYkort med masser af fordele indbygget. Det smarte er, at alle, der tilmelder deres Dankort i vores fordelsprogram, automatisk får personlige tilbud på de varer, de køber mest af, når de betaler med kortet, siger Købmand Flemming Yde Larsen fra MENY i Vorupør.

En helt ny fremtid forude
MENYs fordelsprogram åbner for en fremtid, hvor forbrugerne ikke længere skal holde styr på et hav af klubkort til diverse forretninger, men bare bruger Dankortet som fordelskort. Løsningen er udviklet af MENY i samarbejde med Nets, der står bag Dankortet.

MENY er nu de første i Danmark med et fordelsprogram, der giver forbrugeren tilbud på netop de varer, han eller hun køber mest af.

Sådan fungerer det
Tilmelding sker enten via MENYs app, på MENY.dk eller ved at sende en SMS til 1210.

Her registreres et eller flere betalingskort godendt af Nets. Herefter danner indkøb grundlag for personlige tilbud, der sendes flere gange om ugen.

Et tilbud består typisk af en række forskellige varer og er altid en procentrabat på hyldeprisen. Kunderne får dermed en helt konkret rabat med det samme, der betales med det tilmeldte kort.

Tilbud sendes via MENYs app og direkte på brugerens konto på MENY.dk. Er et tilbud interessant, aktiveres det med et klik i app’en eller på hjemmesiden. Så fratrækkes rabatten automatisk prisen, når varen betales med det tilknyttede Dankort i en af MENYs 119 butikker.

Forfatter

Related posts

Top