Mens vi venter på varmen

Hos Durup Autoservice har man netop anskaffet sig en ny maskine, der kan servicere airconditionanlæg hurtigere og mere effektivt.

– Grundlæggende kan maskinen det samme som den gamle – den er bare mere ’intelligent’. For eksempel tager den selv højde for den væske, der står i maskinens egne slanger, før den beregner, hvor meget ny væske, der eventuelt skal fyldes på køretøjets aircondition. Tidligere skulle vi selv manuelt tage højde for dette, fortæller Jan Christensen.

– Servicering af airconditionanlæg er normalt ikke en del af et standard serviceeftersyn. Men med denne nye og meget mere effektive maskine, forventer vi at kunne tilbyde denne service som en del af vores faste servicepakke, supplerer Per Christensen, medejer og bror til Jan.

Brødrene forklarer videre, at det er en god idé at få tjekket sit airconditionanlæg ca. hvert andet år afhængigt af kørertøjets alder. Det forlænger ganske enkelt anlæggets levetid. Og står man foran en køretur til sydens sol, er det en ekstra god idé at få serviceret sin aircondition, så man slipper for ubehagelige hedeture i sommervarmen.

FAKTA:
Durup Autoservice er et certificeret værksted, som er med i den landsdækkende kæde Automester og forskellige andre samarbejder, blandt andet FTZ’s rudekoncept.

Mere info på www.durupautoservice.dk

 

Forfatter

Related posts

Top