Mejerigaarden er ny hovedsponsor for Cold Hawaii Film Festival

Når Cold Hawaii Film Festival 2017 finder sted den 5.-7. Maj er det med Mejerigaarden som ny hovedsponsor.

Når navnet virker bekendt, men alligevel ikke står helt klart for dig, er det fordi du indtil nu kun har set det på Premier Is´ mejeribygning i Thisted. Men fra nu af skal du vende dig til også at se navnet i kølerdisken, da Mejerigaarden er også navnet på Premier Is nye serie af økologiske flødeis.

– Da vi hørte at et lokalt mejeri var ved at lancere en ny serie af økologisk flødeis lavet af lokale råvarer, blev vi meget begejstret. Det er for os, som festival arrangører, utrolig vigtigt at festivalen er baseret på lokale samarbejder og vi arbejder hele tiden på at gøre festivalen så bæredygtig som muligt. lyder det fra Alicja Cupial og Morten Duus, der gennem Klitmøller firmaet Sea Shaped står bag Cold Hawaii Film Festival.

Is skal ikke ses, men smages!
Så inden festival gæsterne skal forkæles visuelt, med visning af de deltagende film, rundes den traditionsrige festival aftensmad af med en lækker økologisk is dessert. Også om dagen vil Premier Is være repræsenteret med is til de børnefamilier der samles på stranden til strandoprydning og skralde-kunst-konkurrencen.

– Udover den finansielle sikkerhed hovedsponsoratet tilføjer til eventet, ser vi meget frem til i år at kunne forkæle vores festival gæster med is og samtidig være med til at fortælle et stykke lokalhistorie, om et mejeris kærlighed til gode råvarer og lokale ingredienser, fortæller Morten Duus og Alicja Cupial.

Salget af billetter til Cold Hawaii Film Festival 2017 er i fuld gang, og arrangørerne håber at kunne melde udsolgt for 3. år i træk.

Billetter kan købes her

Foto : Sea Shaped

Forfatter

Related posts

Top