Medstifter af Alive Festival smidt på porten

I de seneste 12 år har 32-årige Mads Dahl være med til at gøre Alive Festival i Thisted til det, den er idag.

I 2008 var han med til at starte festivalen, der siden har vokset sig større og større, og sidste år blev der sat publikumsrekord med godt 2.000 festivalgæster.

Men nu er tiden med Alive Festival forbi for Mads Dahls’ vedkommende. Han er nemlig blevet smidt på porten af bestyrelsen. Det fik ham forleden til at skrive et opslag på facebook, hvor han langer kraftigt ud efter bestyrelsen.

– Efter jeg fik beskeden om opsigelsen, har min kollega gennem 2,5 år selv valgt at stoppe i sekretariatet og tilbage sidder nu kun en ven af flere af bestyrelsesmedlemmerne, der, uden at have festivalerfaring, blev ansat for 11 måneder siden, helt uden at os, der var ansat i forvejen, havde noget at skulle have sagt, og uden stillingsopslag hverken internt eller eksternt., skriver Mads Dahl bl.a.

– Jeg (er, red.) virkelig vred og skuffet over den bestyrelse der har bestemt det, og dermed både stikker mig i ryggen og gambler med alt det, der er bygget op.

Årsagen til fyringen skyldes i følge Mads Dahl, at han har haft mindre uenigheder bestyrelsen. Men dén udlægning er Mille Møller Nielsen, forperson for festivalen, ikke enig i. I et svar på Mads Dahl’s facebook-opslag skriver hun:

– Vi mener bestemt ikke, at beslutningen er funderet på små uenigheder. Begrundelserne tager dels udgangspunkt i samarbejdsproblemer, der har skabt et uholdbart arbejdsklima i sekretariat såvel som den øvrige forening. Problemer som vi igennem længere tid har forsøgt at italesætte og udbedre, men som vi har måttet erkende, at vi ikke kan komme til livs

 

 

Alive Festival afvikles næste gang den 29.-31. juli 2021.

Foto: Richo Lund Hald Photography

Forfatter

Related posts

Top