Masser af smagsoplevelser på fjorden

Morsø Turistbureau gentager succesen fra sidste år og inviterer igen denne sommer på øl, rom, gin, whisky og vinsmagninger på Limfjorden.

– Smagningerne foregår i salonen på turbåden Bertha K, hvor I samtidig kan nyde den flotte udsigt ud over fjorden eller se vores smukke ø fra søsiden under smagningen. Vi stævner ud kl. 19.00 og er tilbage i Nykøbing Havn kl. 21.00, fortæller turistchef Bente Kristensen.

Der tilbydes i alt ni afgange i juli og august.

– Vi starter fredag den 9. juli med en Belgisk øl-smagningstur. På denne sejltur smager vi ikke mindre end 6 af de allerbedste – heriblandt nogle af de berømte trappist øl. Øllet bliver præsenteret og serveret med sjove anekdoter – og et glimt i øjet af de tidligere morsingboer Annette og Mogens Kristensen. Belgisk øl er anerkendt som noget af det bedste øl i verden, fortæller turistchefen.

Turskibet Bertha K. Foto: Morsø Turistbureau

Dagen efter er der romsmagningstur. På denne tur får deltagerne mulighed for at smage på 8 forskellige rom under den to timer lange sejlads.

– Den 16. juli byder vi velkommen til Ole Sørensen fra Thisted Bryghus. Denne aften serveres 6 forskellige kvalitetsøl – lige fra det lyse til det mørke. Forbrugerorganisationen Danske Øl-entusiaster har tidligere 3 år i træk kåret Thisted Bryghus, som årets bryggeri – så glæd jer til masser af godt øl og en god fortælling, lyder det fra Bente Kristensen.

Ovennævnte smage-sejlture den 23.07, 31.07 og 06.08

Et af årets nyheder på fjorden er whiskysmagning. Whisky er en af de mest klassiske former for alkohol. Via mange film og bøger, har det givet mange en opfattelse af, at denne dejlige drik kun bliver produceret i Skotland og Irland – og kun bliver nydt af mænd.

– Dette er imidlertid en helt forkert antagelse. Whisky bliver produceret mange steder i verden og bliver nydt af såvel kvinder som mænd. Bestil en billet til den 24.7 og hør meget mere, opfordrer Bente Kristensen.

Se hele sejlprogrammet på www.visitmors.dk.

Foto: Morsø Turistbureau

Forfatter

Related posts

Top