Masser af rytmer i Thisted Musikteater

Thisted Musikteater lægger hus til fire rytmiske koncerter i oktober måned. Spillestedet Thy er arrangør på de tre og Thy Rock er arrangør den sidste.

Torsdag den 7. oktober er det Love Shop der spiller.

– Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang. Jeg er sikker på, det kun kan blive en uforglemmelig, berusende og fantastisk aften, udtaler Jens Unmack fra bandet.

Dagen efter arrangerer Thy Rock koncert med singer-songwriteren Sebastian, der kommer med et enormt bagkatalog. Han spiller og synger alle de kendte sange fra 70’erne og frem.

Torsdag den 28. oktober optræder Hjalte Roos, som er aktuel med albummet ’Waves of Haste’.

Fredag den 29. oktober er det Joyce der indtager scenen. bandet har bevist, at de er kommet for at blive. 2020 blev bandets gennembrudsår, hvor de bl.a. udgav deres anmelderroste debutalbum ’Formskifter’.

Forfatter

Related posts

Top