Masser af motorcykler kører fællestur idag og imorgen

Op mod 5.000 motorcykel-elskere er disse dage samlet til Thy Træf.

Traditionen tro triller, formentlig flere hundrede, motorcykler ud på en fælles køretur både i dag fredag, og igen morgen.

Fredag formiddag kl. 11 går turen går rundt i Sydthy, igennem flere af de små byer.:

– Vi holder pit stop ved et par gutter som har gjort hobby til en levevej: John Deere Pulling Team der kører traktortræk i elite klassen, skriver arrangørerne i det officielle program. Du kan se hele dagens rute her.

Motorcykler i gågaden, Thisted
I Thisted får lørdagens sommermusik også besøg af de mange flotte to-hjulede gæster.

Motorcyklerne kører ind i Vestergade ved Den Gamle Slagter og ruller stille ned gennem toppen af gågaden og Vestergade, hvor de sætter cyklerne en times tid på Store Torv. Den forventede ankomsttid er ca. kl. 11.45-12.00.

– Det har været et stort ønske fra både Thy Træfs, Thisted Kommunes og Thisted Handels- og Industriforenings side, at hente det populære Thy Træf til byen – og nu sker det altså i morgen og vi håber mange vil kigge forbi – og så håber vi også at det måske kunne gå hen og blive en tilbagevendende tradition – men i første omgang er vi bare rigtig glade for at de kommer i morgen, fortæller Hanne Stüker som er ansat i Thisted Handels- og Industriforening.

Du kan se hele lørdagens rute her.

Lørdagens sommermusik leveres i øvrigt af The Reminders – et originalt og autentisk band med mange års samspil bag sig, der sammen med de gamle instrumenter fra den gang sikrer det perfekte lydbillede til 60ernes hits. På torvet vil der være opstillet borde og bænke, hvor Cafe Cocio vil stå for serveringen – ikke mindst til deltagerne fra Thy Træf, som Thisted Handels- og Industriforening med cafeens gode hjælp, tilbyder lidt godt til ganen inden de triller tilbage til Iruplund.

 

Arkivfoto: Thy Træf

Forfatter

Related posts

Top