Masser af gys og gru i Frøstrup

Som noget nyt går foreninger og frivillige ildsjæle i Frøstrup i morgen sammen om at skabe en u-hyggelig dag for folk i alle aldre.

Arrangørerne lover en eventyrlig efterårsdag i Nordthy fyldt med halloween-stemning, græskarmarked, kreativitet, streetfood, æble-presseri og meget mere. Og om aftenen inviteres der til en anderledes aften i Tømmerby Kirke, som til lejligheden vil kunne opleves i et andet lys, end det man er vant til.

– Med udgangspunkt i halloween, vil vi skabe en spændende og stemningsfuld dag med noget til alle sanser, fortæller idémanden bag projektet Jim Risgaard.

Sammen med foreningen Hannik, Frøstrup Borgerforening, KFUM Spejderne i Frøstrup samt Støtteforeningen Hannæs Østerild sørger han sammen med en gruppe af ildsjæle, at alt bliver så festligt som muligt.

– Ideen er at skabe en ny event, som gerne skal gentages og udvikles år efter år. Alt dette for at samle området og vise at Frøstrup i særdeleshed også har noget at byde ind med, forklarer Jim Risgaard.

Det hele kommer til at ske på pladsen foran Energipunktet i Frøstrup fra klokken 10.

Udover de forskellige aktiviteter er der mulighed for at købe græskar -både til pynt og til at spise, ligesom der er mulighed for at skære græskarene ud.

– Et stort marked med græskar fra THY Græskar, hvor du har mulighed for at købe med hjem af alt fra HALLOWEEN græskar, til pynte og selvfølgelig også spisegræskar. Du kan også slå dig ned på pladsen og skære græskar og deltage i konkurrencen om bedste Halloween græskar.

Om aftenen åbnes der op i Tømmerby Kirke, hvor der bl.a. er mulighed for at riste skumfiduser over Helvedes’ Ild.

Forfatter

Related posts

Top