Masser af gratis sommermusik i Thisted

Thisted Handels- og Industriforening præsenterer de næste 7 lørdage, samt 4 søndage i juli og august, levende og ikke mindst gratis sommermusik på torvet.

– Kom og få en hyggelig shopping-lørdag, hvor byen vil være fyldt med god stemning og dejlig musik, lyder opfordringen på Thistedby.dk.

Koncerten afvikles i tidsrummet 10.30-13.30

Derudover er der 4 søndage i juli og august og planlagt sommersjov – se hele programmet, for både lørdagene og søndagene, herunder.

Lørdag 8. juli 2017
The Basemen – nostalgisk koncert med et rigtigt Thy-60er-band

Lørdag 15. juli 2017
MD Duo – ung lokal duo som spiller Rasmus Seebach, Kim Larsen, Tørfisk og meget mere.

Lørdag 22. juli 2017
Martin Jønsson og Friends – vel nok nogle af de bedste musikere som findes i Jylland

Lørdag 29. juli 2017
Hans Bruun – country, folk og pop-klassikere på god gammeldags live maner

Lørdag 5. august 2017
All Inclusive – spiller et bredt repertoire med stille ballader, swing og jazz

Lørdag 12. august 2017
The Reminders – originalt og autentisk med mange års samspil bag sig, der sammen med de gamle instrumenter fra den gang sikrer det perfekte lydbillede til 60ernes hits – og så får også vi besøg af motorcykler fra Thy Træf -læs mere om Thy Træf her

Lørdag 19. august 2017
Harness – en meget populær irsk duo der spiller – ja skotsk og irsk musik såmænd


Søndag 9. juli 2017
Er du til fest, fællessang og dans? – Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere? Så er Johnmogenselive.dk lige noget for dig. Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! – og bandet er en flok særdeles solide musikere. De genskaber tilsammen den gode feststemning fra den gang.

Søndag 16. juli
Billybobbers gør det muligt at genopleve den uforglemmelige tid i 50erne hvor rigtige mænd havde brylcreme i håret og rigtige piger sus i skørterne. Billybobbers spiller rock’n’roll, som den blev spillet i rockens barndom i 50’erne. Sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly, bliver serveret i et autentisk og nærværende sceneshow, der virkelig sender publikum på en rejse tilbage til rockens rødder!

Søndag 6. august
Info følger…

Foto (arkiv) : Thisted Industri- & Handelsforening

Forfatter

Related posts

Top