Martin Søndergaard forlænger med Thisted FC

Thisted FC har forlænget kontrakten med forsvarsspilleren Martin Søndergaard, 24 år, med yderligere et år så de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2018.

Martin kom til Thisted FC som U19 spiller fra FLUIF / FC Mors og spillede i 2 sæsoner på klubbens U19 1. divisionshold inden han fik sin debut på 2. divisionsholdet, hvor han nu har rundet 100 divisionskampe.

– Martin er altid 100% seriøs med sin fodbold og har i dette forår markeret sig stærk i midterforsvaret, sammen med Mads Lauritsen, i oprykningsspillet til 1. division, siger Direktør Karl Kristian Guldhammer.

– Jeg er superglad for, at have forlænget min kontrakt med Thisted FC med endnu et år. Personligt har jeg haft en af mine bedste sæsoner i klubben med oprykning til 1. division, hvilket er en stor motivationsfaktor. Generelt har det som spillertrup været en helt fantastisk sæson med oprykning til Nordicbetligaen og jeg glæder mig fortsat til, at være en del af den fantastiske spillertrup vi har i Thisted FC. Vi supplerer hinanden godt, og jeg er stolt over og glad for, at jeg fortsat skal være den del af klubbens spillertrup til Nordicbetligaen, siger Martin Søndergaard.

– Martin Søndergaard er endnu af af vores lokale spillere der har taget turen op til Nordicbetligaen gennem det lokale talentarbejde. Det er en spiller der har udviklet sig meget gennem foråret, hvor Martin har været en stærk del af vores defensiv. Martin har mange forcer i forsvarspillet og i kraft af sin unge alder kan vi flytte ham meget endnu, siger assistenttræner Henning Pedersen.

Forfatter

Related posts

Top