Marcus Mørk ny anfører i Mors-Thy Håndbold

Med afgangen af sidste sæsons anfører, Jesper Meinby, har cheftræner Jan Paulsen skulle træffe valget om en ny anfører i Mors-Thy Håndbold-truppen. Valget er faldet på Marcus Mørk.

– Vi skal have en ny anfører, da sidste sæsons anfører er stoppet i klubben. Jeg har haft flere spillere i mine overvejelser, men efter tilgangen af og mange gode snakke med Marcus Mørk, er valget faldet på ham. Marcus havde en fremtrædende rolle, da han sidst var i Mors-Thy Håndbold – han er meget professionel, pligtopfyldende og vellidt, og når han er på banen kender han kun én vej, og det er mit håb, at han kan trække resten af truppen samme vej, siger Cheftræner Jan Paulsen.

Marcus Mørk er stolt af at skulle bære anførerarmbindet.

– Det er en stor ting for mig. Jeg er stolt og jeg glæder mig meget til det store ansvar, der naturligt følger med anførerbindet. Jeg har haft nogle gode snakke med Jan Paulsen, hvor han bl.a. gjorde det klart, at han søgte ledertyper og mere konkret hvad han søgte i en anfører – og det kunne jeg godt se mig selv i, siger Marcus Mørk og fortsætter:

– Der findes jo forskellige måder at være leder på, og for mig er det vigtigt, at det ikke er en påtaget rolle, som ligger langt fra min natur. Jeg er typen, der kommer til at arbejde med at få folk med ved at gå forrest og vise, hvordan tingene skal gøres med fight, vilje og vindermentalitet.

Foto : TV MidtVest

Forfatter

Related posts

Top