Manglende spilletid: Fløjspillere forlader Mors-Thy Håndbold

Denne igangværende sæson bliver den sidste i Mors-Thy-trøjen i denne omgang for Jacob Mikkel Hansen og Viktor Bergholt.

De to unge spillere, der huserer på hver sin fløj, har stået i skyggen af mere erfarne spillere, hvilket har betydet minimalt med spilletid. Derfor er det tid til at prøve noget andet:

– Jeg er glad for, at jeg har haft det her år i et godt træningsmiljø med dygtige spillere, hvor jeg har kunnet lære af Bjarke (Christensen, red.), og mine tre år her på Mors har været med til at udvikle mig på banen og som menneske. Nu vil jeg gerne ud og prøve mig selv af et sted, hvor jeg kan få en masse spilletid, og jeg føler mig klar til mere ansvar og flere minutter på banen, siger 20-årige Viktor Bergholt, der spiller venstre fløj.

Viktor Bergholt stopper i Mors-Thy Håndbold eftersæsonen 21/22. Foto: Mors-Thy Håndbold

Manglende spilletid er også årsagen til at 21-årige Jacob Mikkel Hansen, der spiller på højre fløj, siger farvel til klubben når sæsonen er færdigspillet.

– Den situation er den samme i den kommende sæson, og derfor vil jeg gerne prøve kræfter med et sted, som matcher mit niveau, så jeg kan få noget spilletid, siger han.

Niels Agesen, cheftræner i Mors-Thy Håndbold, siger, at de to fløje har brug for noget, som Mors-Thy Håndbold ikke kan tilbyde dem; nemlig ansvar og spilletid:

– De skal begge ud og finde en ny klub, og det er et par dygtige og ihærdige drenge, som vi giver de bedste anbefalinger med herfra. Vi ønsker dem held og lykke og kommer til at holde øje med dem fremover – og hvem ved, om vi kommer til at se dem i Mors-Thy Håndbold igen på et senere tidspunkt, siger han.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top