Mange betaler for meget for tryghed på rejsen

Uden en rejseforsikring i bagagen kan du komme til at hænge på regningen, skulle uheldet være ude. Desværre vælger mange danskere den dyreste løsning.

Mange af os sidder i de her dage og overvejer hvor turen skal gå hen i 2017 . Nogle er i gang med at booke skiferie, mens andre planlæggersommerferien. Desværre betaler mange danskere alt for meget for rejseforsikringen af frygt for ikke at være dækket ordentligt siden det blå EU-sygesikringskort blev introduceret:

– Vi oplevede, at mange af vores kunder var lidt for hurtige med musen, især når de sad og bestilte rejser på nettet. Mange valgte ofte de meget dyre forsikringsløsninger som rejseselskaberne tilbyder mens man er i færd med at bestille. Det til trods for at de allerede er sikret med en rejseforsikring gennem deres forsikringsselskab, fortæller Marketing Manager ved Thisted Forsikring, Rasmus Ustrup.

Mange danskere tror fejlagtigt at det bedst kan betale sig at købe rejseforsikring pr. person når de booker
rejser. Det er forkert. I langt de fleste tilfælde kan et enkelt opkald til forsikringsselskabet faktisk spare den
rejsende for mange penge. Ofte dækker en rejseforsikring gennem forsikringsselskabet nemlig hele familien
hele året til én samlet pris. Det bliver næsten altid billigere end at betale pr. person hver gang man booker
rejsen:

– Jeg tror simpelthen at folk er bange for ikke at være dækket hvis de kommer ud for uheld på rejsen. Siden det blå sygesikringskort blev introduceret, ringer mange kunder til os fordi de er i tvivl om de er dækket på rejsen. Vi tager selvfølgelig snakken med dem og får forklaret det på en sådan måde, at de ikke er i tvivl omkring hvordan de er stillet hvis de er uheldige på deres ferie, forklarer Rasmus Ustrup.

Brancheorganisationen Forsikring & Pension forklarer yderligere, at det er vigtigt at man gør op med sig selv før rejsen hvilke behov man har og ikke mindst hvad ens nuværende forsikring dækker. Forsikring & Pension anbefaler at man inden afrejse kontrollerer hvordan man er stillet ved:

1. Syge- /Hjemmetransport
2. Sygledsagelse
3. Tilkaldelse
4. Ødelagt ferie
5. Forsinkelser
6. Afbestilling

Er man i tvivl, anbefaler både Thisted Forsikring og Forsikring & Pension at man kontakter sit lokale
forsikringsselskab og forhører sig.

Forfatter

Related posts

Top