Mange aktiviteter gav travlt år for Morsø Handel

Der skal ske noget, hvis man vil trække kunder til byen. Det er konklusionen efter, at Morsø Handel i aftes afholdt generalforsamling.

– 2016 har været et travlt år med masser af aktiviteter. Det hele startede med, at vi fik flere nye medlemmer. Det har været en fornøjelse at arbejde med nye kræfter, der vil knokle og komme med nye ideer, sagde Formand Michael Hansen fra Clockhuset, da han aflagde beretning på generalforsamlingen i aftes.

Og så opremsende han ellers et aktivitetsprogram for 2016, der vil kunne tage pusten fra selv de mest hårdføre : Januar-udsalg med Open by Night, Fastelavn i februar med tøndeslagning i Løvbjerg med hjælp fra Fætter BR og Morsø Garden, Ridestævne og Foreningernes Dag den 6. maj, Børnenes Dag med loppemarked samt deltagelse af Falck og Politi og med musikalsk MGP underholdning på Kirketorvet, sommerens feks By Nights med en bred vifte af musikalsk underholdning, et Kulturmøder der gav masser af gæster og omsætning i butikkerne, 100 Miles løbet, Halloween der endnu en gang fyldte gågaden, Black Friday, julebelysningen med nye juletræer og man kunne blive ved.

– det har været et  aktivt år og det vil vi forsøge og gøre endnu vildere i 2017, sagde Michael Hansen.

Nye medlemmer vælter ind
Han glædede sig samtidigt over at kunne byde velkommen til Spot On, Cafe Hansen, Shoppen, Godt Gemt, Kaffehjørnet, Vild Med Lækkerier, Dencker De Luxe, Fyrværkerilageret, Cross Eyes, Løvbjerg, REMA 1000, Arena Catering, Braun Dahl, Poul A Erhverv samt Hårtoppen som nye medlemmer og beklagede, at man måtte sige farvel til tre medlemmer.

De nye medlemmer betyder bedre økonomi til at synliggøre Morsø Handel for og formanden takkede samtidigt Morsø Kommune for et godt samarbejde i 2016, og ser frem til at det fortsætter i 2017.

Bestyrelsen består af Michael Hansen (formand, Clockhuset), Ulla Christensen (næstformand og kasserer, Wiiben), Lisbeth Thrysøe (Jesperhus, sekretær), Jette Havbo (Apoteket) og Helle Lyngaaard (Nif Nif).

Aktivitetsudvalget består af : Claus Sørensen (Sportigan), Mona Bjerregaard Sørensen (Fætter BR), Pia Mikkelsen (Imerco), Gitte Mikkelsen (Radio Limfjord) og Gitte Nielsen (Morsø Folkebibliotek).

Foto : Gitte Mikkelsen

Forfatter

Related posts

Top