Mandfolk samles i Vestervig til Gentleman Walk

I Agger samles 6.000 damer hvert år til Ladywalk – alt imens at mændene må “nøjes” med at kigge på. Nu er rollerne vendt om, det er herrernes tur – for der er nemlig dømt mandehørm i Vestervig.

– Jeg er utrolig glad for, at vi i Vestervig Håndværker- og Borgerforening efter lang tids arbejde kan præsentere Gentleman Walk i Vestervig. Vi har gennem længere tid arbejdet på, hvordan vi kunne lave et koncept for manden, der ønsker en hyggelig og festlig dag med venner, familie og/eller arbejdskollegaer. Vi føler, vi har fået det sammensat lige nøjagtig som ønsket – nemlig motion, mandehørm, konkurrencer, god mad og lokale specialiteter,  siger formand, Keld Jensen.

Konkurrencer for mænd
Gentleman Walk byder på meget mere end på de 5,4 km. og 10,4 km. gåture rundt på de fantastiske trampestier i Vestervig der er planlagt. Når deltagerne kommer i mål, vil Klosterparken være fyldt med forskellige mandehørms-konkurrencer og et spisetelt til de sultne:

– Ude på ruten får herrerne lov til at smage på lokale råvarer på pitstop undervejs og som giver dem energi til resten af turen. I mål har vi skabt en eventplads, der indbyder til små konkurrencer som fx. støvlekast og slå søm i. Til allersidst kan herrerne sætte tænderne i en god bøf med bløde løg fra vores lokale “Thinghuskroen”, siger Keld Jensen

Han pointerer samtidig, at man skal huske at tilmelde sig fællesspisningen minimum en uge inden eventet – men det er muligt at tilmelde sig gåturen og eventpladsen på dagen.

Store forventninger
Holdet bag Gentleman Walk håber på, at eventet bliver en årlig begivenhed, der vil samle venner, familie og/eller kollegaer til en hyggelig dag i klosterbyen Vestervig:

– Det er ikke ukendt at Agger har lukreret stort på, at Ladywalk tiltrækker mange kvinder hvert år. Det kunne da være sjovt, hvis vi på samme måde kunne tiltrække mændene, siger Keld Jensen.

Gentleman Walk i Vestervig afvikles d. 5. maj. Du kan finde mere info på Facebook

Billetsalg:  http://www.biletto.dk/gentlemanwalk

 

Forfatter

Related posts

Top