Mand fra Klitmøller angreb betjente i Thisted

Der har været godt i ballademagerne i weekenden, hvor Politiet flere gange måtte ty til brug af peberspray i Thisted.

På Fort Indian skubbede en 26-årig mand fra Snedsted restauratøren i brystet, og Politiet blev derfor tilkaldt.
Da Politiet kommer frem, udviser den 26-årig aggressiv adfærd, og vil blandt andet slås med de fremmødte betjente.

Den aggressive mand, der må antages at være godt beruset, er så rasende at han smadrer flere ruder på beværtningen – bl.a. ved at slå en knyttet næve igennem glasset, og ved at nikke en anden rude en skalde.

Til sidst bliver den 26-årige sprøjtet med peberspray og anholdt. Han er nu sigtet for bl.a. hærværk og overtrædelse af restaurationsloven, ligesom han ikke må vise sig på Fort Indian de næste par år

Vold mod tjenestemænd i funktion
På Cafe Ølhunden er den en 47-årig mand  fra Klitmøller der natten til søndag ved 02-30-tiden ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

Den 47-årige blev bortvist fra stedet da han ville tænde en joint. Afvisingen resulterer i, at Politiet bliver tilkaldt. I forbindelse med visitering af manden finder den fremmødte patrulje 2 joints som de tager fra ham.

Det er den 49-årige dog ikke tilfreds med. Han tager derfor kvælertag på én betjent, mens hans sparker en anden betjent over låret.

Ved hjælp af peberspray fik Politiet manden anholdt, og han er nu sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og loven om euforiserende stoffer – og selvføgelig er han også blevet sigtet for vold på tjenestemænd i funktion.

Den 49-årige blev efter endt afhøring løsladt igen ved 05.30-tiden søndag morgen.

Foto : Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top