Mand anholdt for knivstikkeri på nødasylcentret i Thisted

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag kl. 10.33 modtaget et 112 opkaldt om et knivstikkeri i teltlejren ved Simons Bakke i Thisted.

Flere patruljebiler var hurtigt fremme og betjentene kunne konstatere, at to berusede ukrainske asylansøgere var kommet op at diskutere. Diskussionen endte med, at den ene ukrainer trak en kniv, hvorefter han angreb og sårede den anden ukrainer.

Den forurettede er nu fragtet til sygehuset i Thisted. Han har blandt andet snitsår i siden af kroppen og han er stukket i den ene arm – begge steder af overfladisk karakter. Gerningsmanden er anholdt. Gerningsvåbnet blev fundet mellem nogle skraldespande i teltlejren. Hverken personalet eller de andre asylanter har umiddelbart været i fare i forbindelse med knivstikkeriet.

Beredskabet virkede
Selvom hverken personale eller lejrens øvrige beboere var i fare under overfaldet, var det naturligvis en voldsom oplevelse.

– Der vil blive sørget for at personalet får tilbudt hjælp, hvis de får brug for det. Heldigvis fungerede beredskabet helt som det skulle: Politiet ankom hurtigt til stedet og området blev afspærret med det samme, siger Martin Kondrup Knudsen, Asyl- og Integrationschef i Thisted Kommune.

Forfatter

Related posts

Top