Malte Houe nomineret til fornem kulturpris

For 10. gang hylder HAVE Kommunikation & PR sammen med Spar Nord Fonden kulturformidlingen i Danmark. I går blev sløret løftet for årets nominerede, der har gjort sig bemærket i spændingsfeltet mellem kunst, kultur og formidling i det forgangne år. De nominerede er fundet inden for bl.a. dansk kulturarv, VR-oplevelser, autentiske flygtningehistorier, visionær satire og mangfoldigt storbyteater.

Danmarks kulturformidlingspris, Artbeat Prisen, afholdes i år på Folketeatret d. 9. marts og vil hylde de personer, projekter og organisationer, der på hver sin måde herhjemme har formået at formidle kunst og kultur aktivt, innovativt og uforudsigeligt. Til prisuddelingen vil aftenens vært journalist og TV 2-vært Troels Mylenberg guide publikum igennem priserne, interviews på scenen og kunstneriske indslag med besøg af blandt andre prisvindende cellist Josefine Opsahl, musiker Mikkel Grevsen fra Blue Blitz Music og digter Caspar Eric.

Blandt de nominerede i Artbeat Prisens Talentpris 2023, finder vi lokale Malte Houe.
Malte Houe er stifter af UngKult og produktionsfirmaet Houe Film. Malte Houe insisterer på at være en skarp, ung stemme i kunsten og kulturen, hvor han bl.a. har drevet den ungdomskulturelle platform UngKult. En organisation, der med Malte i spidsen har samlet unge kulturskabere landet over – og han formår på forbilledlig vis at kommunikere kunsten og kulturen langt ud over lokalområdet. UngKult var sidste år med til at etablere et ungeområde på Kulturmødet Mors – for første gang i festivalens historie.

Foto: Anders Kvejborg

Forfatter
Top