Make Mors great again

Af Lars Brian Hovmøller
Kandidat til kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti, Morsø Kommune

Sloganet er brugt af en lidt kontroversiel præsident som efterhånden bliver kaldt mangt og meget,hvad vi mener om ham er ret ligegyldigt,fakta er at mens han sluger mediernes blitzlys har Paul Ryan og Co arbejdsro til at lave politik. Og det er det der er vigtigt,politik. Ordet politiker stammer vist fra græsk og betyder nogenlunde direkte oversat ”folkets tjener”. Og ”folkets tjener” får altså ikke ret meget fra hånden når han/hun bruger 80% af tiden på mudderkast medier og ligegyldige mails fra popsmarte sælgere der kun vil sælge kassetænkninger.

Make Mors great again er slet ikke nyt,det har vi altid gjort,men nok især meget her de sidste 5-6 år efter den syngende lussing vi fik da et af vore fyrtårne Bank og sparrekasse blev lukket,det er noget jeg har fornemmet allevegne rundt på Mors hvor jeg næsten dagligt kommer rundt i alle hjørner, og synes bestemt også ansatte i Morsø kommune og kommunalbestyrelsen har kæmpet den vej ,og den kurs skal holdes og det vil jeg bestemt gerne tage min tørn til.

Jeg var med til debat henne i et af vore kulturperler det 8 kantede forsamlingshus (meget nervøs da jeg er en handlingens mand og ikke en talens mand ) hvor jeg netop fik et spørgsmål om kulturmødet på Mors og hvad Dansk folkepartis holdning var til det og at vi selvfølgelig fortsat bakker op om det og evt også mere,og det vi klar til for at manifastere Mors på danmarkskortet og vores kultur er jo på godt og ondt blevet vigtigt at holde fast i. Efterfølgende kunne jeg så læse i avisen en meget klog mand udtale at det egentligt er noget pjat at kulturmødet fylder i valgkampen ,vi går jo rundt ovenpå den ,Mors indeholder jo tonsvis af kultur,det er jo stort set ligegyldigt hvor på Mors en arkæolog graver et hul,så vælter der jo kultur og historie op af jorden,på rigtig mange punkter ligger danmarks sjæl jo i det nordvestjyske.

Jeg har ikke udfyldt nogen af de der smarte test man kan lave,da jeg ikke mener mine holdninger og meninger kommer dr,tv2,altinget you name it ved,jeg mener jeg kommer morsingboerne ved,ting jeg gerne vil hjælpe kommunalbestyrrelsen er bla.sikkerhed ,nedbringelse af den stigende berigelses kriminalitet ved sammen med Dansk folkeparti at få vores nærpoliti tilbage.Og vi skal give politiet stoltheden tilbage,dygtige politifolk opsiger deres stillinger mange steder i landet,og vi ved alle sammen hvor mange lærlinge der skal til for at yde det samme som en dygtig mand,en dygtig politimand er jo ikke stolt over at fx sidde i en kamerabil eller sidde og kigge på tonsvis af overvågninger der ikke holder i retten alligevel

Et af mine andre store kompetancer som jeg også udøver til hverdag med at drive maskinstation er altid at have træskoene dybt plantet i den nordvestjyske muld hvilket jeg gerne vil hjælpe kommunalbestyrelsen med at se det hele lidt ovenfra og ned eller er det nedefra og op ?

Foto :  Bertil Nydal

Forfatter

Related posts

Top