Magtens Korridorer i Thisted Musikteater

Magtens Korrodorer optræder i Thisted Musikteater d. 6. december. Med sig har de et nyt album; det syvende i rækken.

Hvordan mon et døgn ser ud for Magtens Korridorer? Svaret kan man finde på gruppens syvende studiealbum, ”Halvt til Helt”, hvor de varierede og lækkert lydende sange bevæger sig gennem 24 timer fra morgen til morgen for nogle navnløse personer i en by, der får lov at forblive anonym.

En tematisk udfordring eller et dogme, Magtens Korridorer selv fandt på en tilfældig dag i turnebussen. Og som nu er blevet til en usædvanlig helstøbt og inspireret enhed af 11 friske og forskellige sange, produceret af henholdsvis Søren Mikkelsen, Jacob Hansen og bandet selv.

– Mine børn er flyttet hjemmefra og det betyder egentlig, at min opgave her i livet er fuldført. Jeg kan nu dyrke hedonistisk livsnyderi resten af min tid. Men så er det, jeg og andre forældre, der har oplevet det samme, stopper og tænker sig om. Man er nødt til at prøve at finde en ny mening med livet, siger forsanger Johan G. Olsen.

Resultatet af overvejelserne er foreløbig blevet de måske mest reflekterede, poetiske og filosofiske tekster på et album fra Magtens Korridorer.

Dørene åbner kl 19:00 og musikken starter kl 20:00.

Forfatter

Related posts

Top