Mads K. Andersen stopper i Mors-Thy Håndbold

Den 22-årige Mads K. Andersen, der er en af de helt store profiler i Mors-Thy Håndbold, stopper i klubben efter næste sæson.

Efter seks succesrige år i klubben er han klar til at tage næste skridt på karrierestigen.

– Mads har gennemgået en enorm udvikling i Mors-Thy Håndbold, hvor han efter to sæsoner i vores Talenttrup blev indlemmet i Ligatruppen under Jan Paulsen i sæson 2016/17. Siden da er det kun gået én vej. Mads er blevet en profil i Herre Ligaen, og det er der naturligvis også andre klubber, som har fået øjnene op for, siger sportschef Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Han havde dog gerne beholdt den stærke spiller i klubben.

– Vi havde selvsagt gerne set Mads fortsætte i Mors-Thy Håndbold udover den sæson, vi står overfor nu, men har også fuld forståelse for, at han skal videre. Og når det skal være, så er vi stolte af, at en af vores spillere, er interessant for andre og større klubber – det er et stort skulderklap til ungdomstrænere og hele set-uppet omkring talentudviklingen i moderklubberne og i Mors-Thy Håndbold, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Selv er Mads K. Andersen er glad for at have fremtiden på plads.

– Det er selvfølgelig rart at have fremtiden på plads – jeg ser det som et naturligt skridt i min karriere at prøve noget andet og glæder mig til udfordringen i min fremtidige klub. Jeg har spillet på Mors, siden jeg var fem år gammel, og Mors-Thy Håndbold vil altid stå mig nær, fortæller han.

Hvor Mads K. Andersen fortsætter karrieren efter næste sæson er endnu ikke meldt ud.

Mads K. Andersen blev kåret til Årets Talent i Mors-Thy Håndbold i sæson 2017/18 og til Årets Spiller i den netop overståede sæson.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top