Mads Hansens Kapel spiller på Vesløs Kro

Der er noget at glæde sig til, når folkemusikgruppen Mads Hansens Kapel giver koncert på Vesløs Kro, Vesløs Stationsvej 25, Vesløs, tirsdag 27. februar kl. 19.30.

Mads Hansens Kapel er et ungt og kreativt pust over det danske musikmiljø dybt forankret i den danske instrumentaltradition. Råsvingende, solidt favnende og hæsblæsende er kun få farver på den pallet, som Mads Hansens Kapel maler med.

Medlemmerne har rødder i vidt forskellige genrer, men finder sammen om en fælles kærlig-hed til den danske traditionsmusik og fornyelsen af den. Kapellet har siden deres dannelse i 2015 spillet et væld af forskellige koncerter over hele landet – fra traditionelle baller for folke-dansere på Fanø til gadefesten Distortion for festglade unge Københavnere. Deres lyd er drevet af energi, frækhed og en veludviklet humoristisk fingerspitzgefühl. Kapellet er noget, man skal opleve for at forstå.

Orkestret består af Mads Strange Lorenzen (klarinet), som i folkemusikkredse kaldes for en af Luftens Helte og B-klarinetternes brigadegeneral, Jonas Lærke Clausen (violin), der be-hersker bue og violin, som Wilhelm Tell behersker bue og pil, Emil Ringtved Nielsen (el-bassist), en vaskeægte folkemusisk elbassist, Sebastian Boesgaard Bloch Larsen (guitar), som i sit musikalske arsenal har en stor sportstaske fyldt med fede licks, og Julian Svej-gaard Jørgensen (piano), hvor man kan være tilbøjelig til at stille spørgsmålstegn ved det faktum, at han kun har 10 fingre.

Det bliver en aften med nyskrevet koncertmusik såvel som traditionel folkemusik. Orkestret er kendt som et forrygende danseorkester og spiller gerne op til dans, hvis der skulle være dansere til det.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Spillestedet Thy.

 

Forfatter

Related posts

Top