M.C. Holms Skole ansætter erfaren og lokalkendt skoleleder

M. C. Holms Skole i Nykøbing har fundet sin nye skoleleder. Ud af et stærkt ansøgerfelt har ansættelsesudvalget valgt at ansætte 48-årige Line Rask Abildgaard.

Hvis navnet lyder bekendt for nogle, er det måske fordi, hun er skoleleder i Øster Jølby. Hun har været glad for at være skoleleder på midtmors, men fandt muligheden på M. C. Holms Skole så interessant for hendes ambitioner som leder, at hun søgte den.

Det glæder skolechef Michael Dahlgaard, at skolen kunne tiltrække et så stærkt ansøgerfelt og han er meget tilfreds med, at valget er faldet på en lokal som i årrække har vist, at hun har de rette kompetencer:

Line Rask Abildgaard. Foto: Morsø Kommune

– M. C. Holms Skole får en skoleleder, der er tydelig, synlig, ambitiøs og handlekraftig. Line ankommer med en moden leders professionelle dømmekraft, som hun uden tvivl vil anvende til at sikre en fortsat udvikling af skolens solide pædagogiske og læringsmæssige fundament, fortæller Michael Dahlgaard og forsætter:

– Hun er en robust og modstandsdygtig person, der er åben og ærlig i sin tilgang til børn, forældre, personale og øvrige samarbejdspartnere. Line har solid erfaring med det organisatoriske samarbejde i Morsø Kommune, så hun er driftsparat fra første arbejdsdag på skolen.

Line Rask Abildgaard bor i Thy.

Forfatter

Related posts

Top