“Lorte” Crosstrainer fra Hobro til Thisted

Michael Christensen i Hobro var så træt af sin crosstrainer, at han lavede en noget anderledes salgannonce. Den blev et kæmpehit på nettet og nu ender crosstraineren i Thisted.

I Fredags skrev Michael Christensen i Gul & Gratis:

Lortecrosstrainer sælges!!!
Lortecrosstrainer sælges (Kettler XTR1). Er kun blevet i dårligere form af at bruge den – og endnu dårligere form af ikke at bruge den. Håndtagene duer ikke – de bevæger sig hver deres vej. Iøvrigt kan man ikke stå stille på den, mens man bruger armene. Sad også engang fast i den med mit skæg. Kom og hent den og aflevér 3.000 kr i symbolsk afståelsessum. Jeg blev engang ribbet og flået for 7.000 kr for den. Så for at du ikke skal føle dig snydt, smider jeg to Faxe Kondi oveni, så du helt sikkert får en god kondi. Defekt pulsbælte medfølger. Viser altid 200+ – også når jeg ligger halvdød på gulvet ved siden af efter endnu et poledanceforsøg med et af håndtagene. Lydløs, bortset fra din egen paniske stønnen og uhæmmede hiven efter vejret. Reklamationer modtages ikke efter køb…slet ikke på at din form ikke blev bedre efter monsterkøbet.

Fredag aften begyndte der, ifølge TV2 Nord, så småt at ske noget. For der blev Gul & Gratis-annoncen delt af Jan Hammer fra Rigtige Mænd-udsendelserne. Opslaget blev delt over 120.000 gange på Facebook og for kr. 2.600 fik den sig et nyt hjem i Thisted.

Se annoncen her

Foto : TV2 Nord

Forfatter

Related posts

Top