Lokalt kontorfællesskab med på trenden: Satellitkontorer og 10-turskort

Coronapandemien tvang for alvor virksomheder til at tænke i nye løsninger i forhold til arbejdspladser, hvor hjemmearbejde og digitale møder blev hverdagen for mange.

Det har sat ekstra blus under en voksende trend, hvor medarbejdere efterspørger fleksible arbejdspladser – f.eks. med mulighed for hjemmekontor eller etablering af satellitkontorer andre steder i landet, end hvor virksomheden er placeret.

Det er en tendens, som Thy & Co. Kontorfællesskabet i Thisted gerne vil imødekomme. Derfor tilbyder de, at virksomheder kan etablere satellit-kontorpladser eller købe 10-turskort til deres kontorfællesskab.

– Det er vigtigt for os at være fleksible og tilbyde virksomheder og selvstændige de løsninger, de har brug for. Hos os kan en virksomhed komme ind ad døren og leje en kontorplads og dermed på under en time etablere en afdeling i Thisted. Det er både en effektiv og fleksibel måde at udvide sin forretning på og som ikke kræver store investeringer. Samtidigt er det en unik mulighed for lynhurtigt at få adgang til et stærkt netværk her i huset, og derigennem også få et lokalkendskab, siger Lisbeth Bang Nielsen, der er erhvervschef hos Thy Erhvervsforum, der driver Thy & Co. Kontorfællesskabet i Thisted.

– Det er også muligt at købe et 10-turskort til et skrivebord i kontorfællesskabet. Det kan være en god mulighed for medarbejdere eller selvstændige, der arbejder hjemme, men også gerne vil ud at være en del af et fællesskab og netværk, siger hun.

Er man interesseret i en kontorplads i Thy & Co. Kontorfællesskabet, kan man læse mere på www.thyogco.dk eller ringe på tlf. 92 72 40 30.

Forfatter

Related posts

Top