Lokalt byrådsmedlem skifter parti

Radikale Venstre bliver fremover repræsenteret i Morsø kommunalbestyrelse. Det sker fordi Jette Jepsen har valgt at træde ud af Venstres gruppe og i stedet skifte til Radikale Venstre.

– Jeg kan ikke længere stå inde for den måde, man i Venstre på nationalt plan taler om udlændinge og flygtninge på. Hos Radikale har jeg fundet et parti, som forener liberale værdier med omsorg for de mest sårbare og udsatte, siger hun om sit partiskifte.

Jette Jepsen har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2013. Ved kommunalvalget i 2017 blev hun genvalgt med 434 personlige stemmer. Siden har hun fortsat været næstformand for Børne- og Kulturudvalget, og er endvidere medlem af Økonomiudvalget.

– Jeg er meget glad for arbejdet i kommunalbestyrelsen og stolt over den tillid, de mange vælgere viste mig ved sidste valg. Jeg vil fortsat arbejde for mine mærkesager, og det kan jeg gøre i Radikale Venstre fremover, fortæller hun.

Bakker fortsat op om Venstre-borgmester
– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ind i mellem har stået alene i Venstres gruppe, fordi jeg ikke har været enig i gruppens holdning. Derfor er det også vigtigt for mig at understrege, at jeg selvfølgelig stadig bakker op om konstitueringsaftalen for den nuværende valgperiode og om borgmester Hans Ejner Bertelsen, siger Jette Jepsen og fortsætter:

– Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Venstres gruppe. Jeg glæder mig også til, at mit politiske virke ikke skal tage udgangspunkt i rød eller blå blok. Jeg vil kunne samarbejde, der hvor det giver mening og med dem, der vil, slutter hun.

Forfatter

Related posts

Top