Lokalsikringsprisen i nye klæder

Efter 11 uddelinger og lidt over 2 millioner uddelte støttekroner vælger Thisted Forsikring nu at lukke ned for Lokalsikringsprisen.

Det betyder dog slet ikke at virksomheden stopper med at støtte lokalt. Nu bliver indsatsen blot lagt ind under forsikringsselskabets brandingunivers Vi fra Danmarks Rygrad. Det nye støttekoncept kommer til at hedde ”Danmarks Rygrad støtter”.

To millioner kroner uddelt til lokale initiativer
– Ideen til Lokalsikringsprisen kom af at vi er et lokalt forankret forsikringsselskab. Vi har et ønske – dengang og i dag – om at give tilbage ved at støtte initiativer som er med at gøre lokalsamfundet til et godt sted at bo, fortæller administrerende direktør Dennis René Petersen.

– I de fem år vi har uddelt Lokalsikringsprisen, er vi kommet vidt omkring. Vi har samlet uddelt to millioner kroner med en maxpræmie på 50.000 kr. pr. projekt. Så det er blevet til rigtig mange projekter som vi har støttet, uddyber han.

Støtten til det lokale tager en ny retning
Men hvorfor så gøre noget nyt? Svaret giver Marketingmanager Rasmus Ustrup:

– Der er desværre rigtig mange ansøgninger som vi ikke kan imødekomme. Det er ærgerligt. Derfor vil vi målrette ansøgningsprocessen og gøre det mere gennemskueligt hvordan man kan få støtte. Det gør vi så ved at lægge støttearbejdet ind under Vi fra Danmarks Rygrad, som er den kampagne vi lancerede i efteråret.

Rasmus Ustrup
Foto: Thisted Forsikring

– Vi er trætte af begrebet ”udkant” og med kampagnen vil vi sætte fokus på alt det der er godt her hvor vi bor. ”Vi fra Danmarks Rygrad” har fået rigtig god respons. Der er mange der føler at vi sætter ord på tanker de selv går med. Det giver os mod og lyst til at forsætte. Så nu gør vi indsatsen for Danmarks Rygrad mere kontant, kan man sige. Et af de nye tiltag er at vi vil sætte fokus på forskellige temaer hvert år.

Fokus på sammenhold
I år er fokus rettet mod sammenhold:

– “Sammen kan vi sagtens” er en indstilling vi tit møder her i lokalsamfundene i Danmarks Rygrad, og det vil vi rigtig gerne støtte op om. For i fællesskaber med sammenhold står vi stærkt. Det ligger også meget tæt op af grundtanken for forsikring – vi holder sammen for at hjælpe hinanden. Selve ansøgningsprocessen kommer også til at se anderledes ud. Det kan man læse mere om på vores hjemmeside, slutter Rasmus Ustrup.

FAKTA
– Danmarks Rygrad-støttepuljen er på en kvart million kroner.
– Temaet for ansøgningerne i 2018 skal være ”sammenhold”, og ansøgningen skal sendes ind som en video. Efter ansøgningsfristen vil Thisted Forsikring udvælge en række finalister blandt de indkomne ansøgninger. Her har alle mulighed for at være med til at stemme om hvilke projekter der skal modtage støtte.
– Afstemningen vil blive delt på Facebook, og giver ansøgerne mulighed for at engagere venner, familie og lokalsamfundet i at sikre mange stemmer til projektet.
– Læs mere på www.danmarksrygrad.dk

Foto: Mette Johnsen (Dennis René Petersen)

Forfatter

Related posts

Top