Lokalpolitisk cafémøde i Kulturkøbmanden

På onsdag kl. 19.30 indtager Ansgar Nygaard (V) pladsen i Kulturkøbmandens ”varme stol”. Ansgar er en ”garvet lokalpolitikker” med mange år i lokalpolitik.

– Pladsen i den varme stol og med én politiker til stede, skal gerne give et fokus på en åben snak over bordet mellem de fremmødte borgere og politikeren i ”kongestolen”. Vi har til lejligheden varmet en særlig stol op ved masseovnen, der er reserveret netop til den inviterede politiker, fortæller arrangør Henrik Olsen.

Med Ansgar i stolen, håber man at få billeder og historier på, hvad det vil sige at sidde på den lokalpolitiske scene. Hvad har årene givet af erfaringer og oplevelser? Hvad er fascinerende? Hvad kan man godt undvære? Hvad kræver det? Hvad giver det? Hvad har det af omkostninger?

– Vi vil som sidste gang stræbe efter at komme tæt på netop de ting som vægter for Mors men også helt lokalt. Vi vil have fokus på de ting som Ansgar har fat i, med plads i udvalget for Teknik og Miljø, samt Beskæftigelses og erhvervsudvalget. Ansgar sidder herudover som formand for Børne- og ungeudvalget, Produktionsskolen, og Bedre boliger, hvilket er områder han brænder særlig for. Endelig vil vi ikke undlade at drøfte værdipolitik i lokaldemokratiet, siger Henrik Olsen.

Han opfordrer alle medborgere til at lege med og møde op.

– ……. og give et bevidst skub til et aktivt lokaldemokrati samrt tage del i debatten og demokratiet. Vores politikere bliver ikke bedre end det vi gør dem til – eller det vi klæder dem på til, slår Henrik Olsen fast.

Alle er velkommen, og der er kaffe på kanden, brød i ovnen og øl og vin på lager.

FAKTA:
Onsdag den 10. maj kl. 10.30
Kulturkøbmanden i Øster Assels
Fri entre

Foto : Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top