Lokale virksomheder bakker op om JCI-event

En række lokale og regionale erhvervsvirksomheder har allerede købt billetter til arrangementet med eksperten i kropssprog og salg – og god energi; Jesper Bergstrøm. Sidste lørdag i oktober vil han på sin helt egen energiske måde give deltagerne et energiboost indenfor personlig udvikling.

– Vi er rigtig glade for, at de lokale og regionale virksomheder inviterer deres medarbejdere til denne helt særlige mulighed, hvor vi har fået Jesper Bergstrøm til Thisted, siger Jens Hammer, formand for JCI projektet i Thisted.

LandboThy, NC Nielsen (Balling/Karlslunde) og El-kontakten i Bedsted er en af de mange virksomheder, som har valgt at give deres medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige.

Alternativ julefrokost
Erik Linnet, indehaver af El-kontakten, har inviteret alle sine medarbejdere og deres ledsagere med.

– Vi har valgt at invitere medarbejdere med ledsager til arrangementet med Jesper Bergstrøm, som en alternativ julefrokost. Vi vil gerne give en oplevelse som både motiverer og styrker fællesskabet, og som måske får alle til at tænke over at vi hver især har stor indflydelse på om det bliver en god dag, for en selv, sine kollegaer, kunder eller familie. Samtidig vil vi gerne støtte op om det gode initiativ det er, når nogen får sådan et arrangement til Thy, som vi ellers er vant til at skulle tage til København eller en anden større by for at opleve, siger han.

JCI har inviteret BILA med som arrangør. BILA håber, at mange virksomheder i Thy og på Mors vil benytte lejligheden til at give deres medarbejdere et energiboost og viden om, hvordan man lykkes med det, som man brænder for, hvordan man får et positivt mindset og programmerer sin hjerne til succes.

Jesper Bergstrøm har specialiseret sig i at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft, ved at bruge deres kropssprog optimalt, for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.

FAKTA:
Arrangementet afholdes lørdag den 28. oktober kl. 9-15 i Teutonersalen i Thisted. Prisen er kun 895,- kr. pr. person og tilmelding sker her: www.jci-thisted.nemtilmeld.dk/30

Der er morgenmad og frokost inkluderet i prisen – med morgenmad fra klokken 08.30.

Forfatter

Related posts

Top