Lokale SPAR købmænd skifter til købmandens eget navn

Lokale SPAR købmænd skifter til købmandens eget navn.

Det sker blandt andet for SPAR i Erslev på Mors og Spar på havnen i Hanstholm.

– Vi prøver at gøre op med lokalsamfundet og udkantsdanmark og alt muligt andet. Det manifesterer vi ved, at alle vore butikker kommer til at hedde det, som de gør i folkemunde i hverdagen også. Når man holder til i provinsen, så handler man ikke i Spar. Man handler hos Knud eller Martin eller hvad, købmanden nu en gang hedder. Vi håber på, at vi er med til at skabe en trend, der bliver det nye sorte, siger kædechef for SPAR Allan Kristoffersen, Dagrofa A/S, til Ekstra Bladet.

Spar-koncernen har i flere år været presset fra den stigende konkurrence fra især discountvarehuse. Tiltaget skal også ses som det modsatte af det, som discountkæderne måske kan signalere. Hos Spar får man den personlige betjening.

– Vi kan aldrig være 100 procent sikre på, at det vi nu gør, også er det rigtige. Men vi har ingen plan b. Vi tror så meget på det her, og vi gør det med hjertet. Vi har været inde og grave frem, hvad vores butikker betyder for vores købmænd og for vores kunder. Folk er egentlig ligeglade med Spar, men de er ikke ligeglade med købmanden. Købmanden bor nogen gange oven på butikken, og hans datter arbejder på stedet, mens svigermor sidder ved kassen. Vi er en del af det lokale og af byen, og det skal vi blive ved med at være, forklarer Allan Kristoffersen til Ekstra Bladet.

Ialt 121 SPAR butikker landet over skifter navn.

 

Forfatter

Related posts

Top