Lokale iværksættere har udviklet en ny, tung og bæredygtig dyne

Danny Kristensen og Tomas Taheri fra Nykøbing har udviklet en tung dyne og stiftet HeavyZleep

-Vores søn havde en urolig og afbrudt søvn, og da vi undersøgte markedet for tunge dyner, fandt vi kun såkaldte ”behandlerdyner”, som var både anderledes og dyre. Det tænkte vi, at vi kunne gøre bedre, forklarer Danny Kristensen.

I dag er det fem år siden, at de to morsingboer begyndte at kigge på dyner, bolster og dun og tale med alle mulige, der vidste noget om dyner. Og nu har de udviklet de nogle helt nye, tunge dyner i en god og bæredygtig kvalitet, som bliver solgt via deres webshop.

-Vi har selv syet – og fået syet – en hel del prototyper, og vi har haft mange personer til at teste dem, indtil vi er landet på den dyne, som har stor komfort og nu er i produktion, forklarer Danny Kristensen.

Også god til krammehungrende singler
Udover at dynen skulle se så almindelig ud som muligt, har det også været vigtigt for iværksætterparret at der var tale om et bæredygtigt produkt.

-Derfor er dynen syet af Øko-tex bomuld, og vi har Downafresh certifikat i forhold til dyrevelfærd. Vi har også mærket NOMITE, hvilket betyder, at der ikke kan komme husstøvmider ind i den, fortæller Danny Kristensen.

Danny Kristensen og Tomas Taheri fra Nykøbing har udviklet en tung dyne og stiftet ”HeavyZleep”

Dynen er fyldt med andedun og fjer, og virker ikke kun godt for personer med ADHD og lignende men også for folk, som generelt har søvnbesvær. Endda singler, som mangler kram og kropsberøring er rigtig glade for den nye type, tunge dyne, som i virkeligheden er for alle, som ønsker en tungere dyne end standarddynerne i butikkerne.

Gang i salget
For at sælge dynerne skal de i den kommende tid ud og præsentere dem for ADHD-foreningen, Helsam, ergoterapeuter og til forskellige events og foredrag. De har som udgangspunkt valgt butikker fra, fordi det vil være et fordyrende led, og derfor satser de på onlinesalg.

-Vi arbejder dog lige nu på at komme ud i udvalgte specialbutikker, så kunderne får mulighed for at se og mærke dynen, siger Tomas Taheri.

Undervejs har HeavyZleep fået rådgivning og støtte fra Morsø Erhvervsråd.

-De (Morsø Erhvervsråd, red.) har været supergode til at hjælpe og guide os. De har været virkelig gode at sparre med, og har hele tiden holdt øjne og ører åbne for os omkring muligheder, siger Danny Kristensen.

Tomas Taheri er fuldtidsbeskæftiget i virksomheden, og han tager sig af den daglige drift og kommunikation. Danny Kristensen er til daglig gruppeleder i Teknisk Forvaltning i Morsø Kommune.

 

Forfatter

Related posts

Top