Lokale ildsjæle fik skulderklap af Thisted Forsikring

Syv lokale projekter og ildsjæle fik i går et velfortjent skulderklap af Thisted Forsikring, da man uddelte en ny runde af Lokalsikringsprisen.

Lokalsikringsprisen på 25.000 kroner gik til Michael Christophersen, der med sit event ”Mad, musik og mennesker” på lørdag, vil indsamle midler til Børnecancerafdelingen på Aalborg sygehus.

Men hvorfor kaste sig over velgørenhed? :


.
På en flot andenplads og med en check på 15.000 kroner kom Morsø Festivalen. Her var glæden også stor hos Nina Andersen. Og pengene er allerede øremærkede:


.
For Thisted Forsikring er Lokalsikringsprisen en måde at give noget tilbage til lokalmiljøet på og selvom man “kun” fik uddelt 140.000 ud af de afsatte 200.000 kroner, har det ifølge Marketingchef Rasmus Ustrup en ganske enkel forklaring:


.
De fik donation i denne omgang:

Michael Chistophersen

Lokalfavorit Vinder – Michael Christophersen – 25.000 kr.
Børn er det mest dyrebare vi har, og derfor skærer det ekstra dybt i hjertet når de bliver ramt af sygdom. Michael Christophersen vil med sit event ”Mad, musik og mennesker” indsamle midler til Børnecancerafdelingen på Aalborg sygehus. En af de helt tunge poster til dette event er musikken.

Derfor søgte Michael Lokalsikringsprisen så endnu flere af de indsamlede midler kunne tilgå børnecancerafdelingen.

Som vinder af vores Lokalfavoritafstemning, modtager Michael 25.000 kr. til at dække udgifterne til musikken.

– Thisted Forsikring håber med midlerne fra Lokalsikringsprisen at kunne være med til at forsøde den svære tid en lille smule for børnene på børnecancerafdelingen, sagde Forsikringsdirektør Dennis Rene Pedersen.

Nina Andesen Morsø Festival

Lokalfavorit 2. Pladsen – Morsø Festival – 20.000 kr.
Morsø Festivallen har i flere år været et tilløbsstykke for de unge over 40 på Mors og omegn. Desværre har den skærpede konkurrence om de endnu yngre koncertgængere tvunget Morsø Festivallen til at tænke i nye baner for forsat at kunne bidrage med overskuddet til de lokale sportsklubber.

Som Lokalfavoritternes flotte 2. plads modtager Morsø Festivallen 20.000 kr. med håb om, at de fortsat kan bidrage til de mange lokale sportsklubber, som de hvert år støtter gennem festivallen.

– Thisted Forsikring håber at kunne være med til at støtte foreningslivet og skabe fokus på musik og kultur på mors, sagde Forsikringsdirektør Dennis Rene Pedersen.

Fra Jord til Bord

Lokalfavorit 3. Pladsen – Projekt ”Jord til Bord” – 15.000 kr.
At sikre børn i alderen 6-12 år en sund tilgang til mad er vigtigere end nogensinde før. Med projekt ”Jord Til Bord” håber medborgerhuset på Havrevej i Thisted at kunne vise børnene de mange glæder ved at dyrke egne grøntsager og derigennem gøre dem beviste omkring hvor maden kommer fra og hvordan den kan bruges. Som Lokalfavoritternes flotte 3. plads modtager projekt ”jord til bord” 15.000 kr. med håb om, at de kan bringe madglæde til de mange børn, som vil drage nytte af projektet.

– Thisted Forsikring er stolte af at med støtten at kunne bidrage til en sund madkultur for de lokale børn, , sagde Forsikringsdirektør Dennis Rene Pedersen.

Projekt Jord til Bord modtager 15.000 kr. til etablering af projektet.

Nuatun

Sejlskibsforeningen Noatun – Restaurering af Noatun – 25.000 kr.
Det velkendte sejlskib Noatun, blev bygget helt tilbage i 1937, og er et vigtig minde om de gode, gamle skibsbyggertraditioner her i Thy.

Skibet står nu over for en større renovering, som skal sikre skibets tilstedeværelse i det maritime miljø i Thisted.

Efter endt renovation skal skibet anvendes til sejladser til almengørende kulturelle formål og fritidsaktiviteter i Thy.

– Vi hos Thisted Forsikring glæder os over at kunne være med til at bevare en del af dansk kulturhistorie gennem vores Lokalsikringspris, sagde Forsikringsdirektør Dennis Rene Pedersen.

Sejskibsforeningen Noatun modtager 25.000 kr. fra os til at hjælpe med restaureringen.

Thisted i Bevægelse

Thisted i Bevægelse – Fusionen af idrætsklubberne Tingstrup Gymnastik og TIK gymnastik og løb – 20.000 kr.
De mindre idrætsklubber lider for tiden, og for at sikre overlevelse må de tænke i nye baner og om muligt samle sig i større foreninger.

Det er præcist, hvad Tingstrup og TIK gymnastik og løb vil gøre for at sikre, at de mange børn og unge i de to klubber fortsat kan tilbydes sundhedstilbud. Pengene vil blandt andet blive brugt til markedsføring og konsulentbistand til oprettelse og implementering af nyt fælles brand og strategi.

– Vi hos Thisted Forsikring syntes det er vigtigt at sikre det lokale foreningsliv og er glade for at kunne støtte et godt initiativ fra Tingstrup og TIK, sagde Forsikringsdirektør Dennis Rene Pedersen.

Tingstrup & TIK gymnastik og løb modtager 20.000 kr. fra Lokalsikringsprisen.

Anders Fredslund VIF Mors

VIF Mors – 20.000 kr.
I Sindbjerg plantage, har VIF Mors en lille træbygning, hvor løbere og skytteklubben mødes, og områdets børnehaver spiser madpakker. Lokalet er fint og brugbart takket være de mange frivilliges hjælp, men det har dog stadig en stor mangel, og det er et toilet, som brugerne kan benytte.

– Med støtten fra Lokalsikringsprisen håber Thisted Forsikring at kunne bidrage til at både børn, løbere og skytter med videre vil have større glæde af at benytte træbygningen, sagde Forsikringsdirektør Dennis Rene Pedersen.

”VIF Mors” modtager 20.000 kr.

Børn og Unge i sorg

Børn & Sorg i Vesthimmerland og Jammerbugt kommune – 15.000 kr.
”Børn & Sorg i Vesthimmerland & Jammerbugt kommune” er en forening, der har til formål at give børn og unge i alderen 12-18 år, der har mistet en forælder/søskende mulighed for at mødes og tale med andre unge, der har gennemgået noget tilsvarende så de ikke føler de står med den tunge byrde alene.

– Med bidraget fra Thisted Forsikrings Lokalsikringspris håber vi på at kunne hjælpe børnene igennem den svære tid og være med til at sikre at de mange børn og unge kommer sikkert videre i livet. Som en tidligere bruger har sagt, er der stor værdi i at dele sorgen med andre og føle man ikke var den eneste der havde mistet, , sagde Forsikringsdirektør Dennis Rene Pedersen.

”Børn & Sorg i Vesthimmerland & Jammerbugt kommune” modtager 15.000 kr.

Forfatter

Related posts

Top