Lokale frisører indstillet til international pris 

De to frisører bag kæden Zoom by Zoom med saloner i Thisted, Skive og Holstebro, Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen, er blevet nomineret til Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019, der uddeles den 1. juni Paris.

De to danske frisører er indstillet for deres arbejde med at dygtiggøre frisører ikke bare i Danmark men også i udlandet. Det sker gennem Zoom by Zoom Academy der har flere end 750 frisører fra hele landet gennem akademiet hvert år, og indstillingen til den internationale pris, betyder meget for de to iværksættere.

– Da vi startede tilbage i 2012, havde vi slet ikke drømt om, at vi en dag ville blive nomineret til så prestigefyldt en pris, som den her er, siger Marianne Henriksen.

Foto: Zoom by Zoom

– Vi udvikler og optimerer hele tiden klippeteknikker samt alt inden for hårfarvning, og det er der stor efterspørgsel på både i de større og mindre frisørforretninger. Vi giver det der friske pust, der skal til for, at en mindre lokal salon i en mindre by, også er med på de nye trends og teknikker, fortæller Marianne Henriksen.

Udover undervisning i klippe- og farveteknikker arbejder Zoom by Zoom Academy bevidst med at udvikle forretningsdelen af de enkelte frisørforretninger.

Efterspurgte i udlandet
Med udgangspunkt i forretningskonceptet “Zoom into Business” undervises bl.a. i salg, kundeservice, konceptualisering, markedsføring og alm. forretningsforståelse.

– Noget, der har skabt større arbejdsglæde hos de ansatte i salonerne, højere kundetilfredshed og ikke mindst bedre bundlinie hos rigtig mange frisørforretninger landet over, fortæller Kristian Bertelsen.

Det er ikke kun i Danmark, der er bud efter Zoom by Zoom. De to frisører har rejst rundt med Zoom by Zoom i en række lande verden over og laver også shows for store frisørbrands som fx Wella, ICON Hairspa, Hairteam Company og HH Simonsen.

Forfatter

Related posts

Top